Nordic Delights i Fotografisk Center

Fotografisk Center inviterer dig til åbning af udstillingen:

Nordic Delights

Dejan Antonijević, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Nermin Duraković, Michelle Eistrup, Behzad Farazollahi, Anawana Haloba, Sasha Huber, Henrik Lund Jørgensen, Jane Jin Kaisen, Bita Razavi, Bella Rune, Nita Vera, Adolfo Vera og Carla Zaccagnini.

Fredag den 13. januar kl. 17 – 19

Udstillingen åbnes af Sanne Kofod Olsen, rektor for Det Kongelige danske Kunstakademi.

Hvordan rejser kunsten spørgsmål ved det samfund og den diskurs, den selv er en del af? Hvad forstår vi ved nordisk kunst i dag? Og hvordan italesættes etnicitet og identitet i billedkunsten? Det er spørgsmål som disse udstillingen Nordic Delights undersøger. Ikke for at finde svar, men for at skabe diskussion omkring forståelsen af begrebet nordiskhed. Til udstillingen har vi inviteret 14 billedkunstnere, som arbejder indenfor en socialpolitisk kontekst. De bor og arbejder alle i et af de nordiske lande og har en blandet eller ikke-nordisk baggrund.

Nordic Delights
14. 01 – 05.03. 2017

Fotografisk Center
Bygning 55
Staldgade 16
DK – 1699 København V
+45 3393 0996
www.fotografiskcenter.dk

Åbningstider:
Ti. – fr. 12 – 18, to. 12 – 20, lø. – sø. 12 – 16.
Tues. – Fri. 12am – 6pm., Thurs. 12pm – 8am, Sat. – Sun. 12am – 4pm

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.