Bands offentliggjort til fjordens festligste festival

Limfjordsfest

Limfjordsfest

Limfjordsfest har udover Bryan Adams Tribute nu også fået Back in Black, Peter og de andre Kopier og Creedence Tribute på plakaten.

Den populære festival, som hver år i august afholdes i hjertet af Vester Hassing, har den seneste tid haft travlt med at offentligøre navne til programmet. I skrivende stund er følgende bands på plakaten:
”Back in Black” ( Tidspunkt: 21:00 )

For de, som endnu ikke har oplevet coverbandet Back in Black, så er det et AC/DC show med dertilhørende kirkeklokke i “Hells Bells”, kanoner i “For Those About To Rock” og skoleuniform til guitaristen.

I snart 20 år har Back In Black imponeret publikummer over det ganske land med Nordeuropas bedste udgaver af de mange AC/DC klassikere, og det er ingen tilfældighed, at de er blevet et af Danmarks mest efterspurgte cover bands.

”Peter og de Andre Kopier” ( Tidspunkt: 15:00 ) Siden 1993 har De med største glæde, respekt og kærlighed for Gasolin holdt festen kørende. Aldrig siden Gasolin selv stod på scenen er deres hits blevet fuldført så ægte og med så megen energi. Man kan nærmest med statsgaranti regne med at høre alle Gasolins guldkorn fra de ubekymrede, glade 70’ere.

”Creedence Tribute” ( Tidspunkt: 17:00 ) Creedence Tribute har dyrket John Fogerty og Creedence ned til mindste detalje og bandet leverer meget autentiske versioner af de mange populære hits. Creedence Clearwater Revival har altid haft et stort publikum i Danmark, og de velskrevne sange rammer danskerne lige i hjertekulen, med intensitet, nerve og gode omkvæd. Publikum kan bla. glæde sig til et genhør med sangene: Proud Mary, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Who´ll Stop The Rain, Down On The Corner, Travelin` Band, Cotton Fields, Have You Ever Seen The Rain, Hey Tonight, Long As I Can See The Light, Hello Mary Lou, Up Around The Bend og Looking Out My Backdoor.

”Bryan Adamas Tribute” ( Tidspunkt: 23:00 ) Bryan Adams Tribute er et af DK’s ypperste tribute bands, der leverer et top-trimmet rock-show,der ligger rystende tæt opad originalen. Showet er en hyldest til den Canasiske rock-stjerne, og bandet gengiver alle de kendte hits med stor professionalisme. Bryan Adams Tribute høster også stor anerkendelse i udlandet, hvor bandet betegnes som det bedste tribute-act til Bryan Adams i Europa. Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man lytter til originalen, mens man rocker med på Summer of 69, Cuts like a knife, Heaven, Run to you, Everything i do, og alle de andre Adams sange.

Desuden er den populære Nordjyske trylleklovn Migu booket til at underholde børnene.

”Vi synes selv at vi har fået smækket et rigtig godt program sammen til Limfjordsfest 2016. Et program på højde med sidste år, hvor vi måtte melde totalt udsolgt. Vi kan mærke at interessen for vores lille en-dags festival er vokset markant i forhold til tidligere, især når man ser på interessen på vores facebookside, besøgende på hjemmesiden og ikke mindst på antallet af allerede solgte billetter,” udtaler marketingsansvarlig Christian Bugislaus Carstens.

Som sidste år, vil der være 5 bands på scenen, og Limfjordsfest mangler således af offentligøre et sidste band. Det anbefales at man holder sig løbende opdateret på Limfjordsfestens facebookside.

Limfjordsfest afholdes lørdag d. 27. august 2016 kl. 13:00 på festpladsen, Elsamsvej i Vester Hassing.

Om Limfjordsfest:

Foreningen Limfjordsfest er drevet 100% på frivillig basis, engagement og god vilje og overskudet fra Limfjordsfesten går ubeskåret til de foreninger der støtter op og hjælper til ved arrangementet.

Koncept:

Vi håber gennem vores arbejde at give lokalsamfundet(og gerne hele syd/øst Vendsyssel) en mulighed for både at få en kulturel oplevelse og samtidigt skabe et sammenhold på tværs af foreningerne og lokalområderne. Derudover må arbejdet også gerne give et afkast til foreninger til deres lokale arbejde med især børn og unge. Økonomien sikres gennem sponsorater, tilskud fra fonde og kommuner og desuden gennem et stort frivilligt arbejde

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.