Danmarks nye dealshop CleverDeal.dk er åbnet

panser glasSå kom dagen hvor dealshopppen CleverDeal.dk åbnede. CleverDeal.dk er sammenfattet en hjemmeside som tilbyder produkter med høj tilhørende høj kvalitet til ekstraordinære priser. Virksomheden sælger f.eks. lige pt. PowerBanks til kr. 75 og PanserGlas til kr. 59.

Hos CleverDeal.dk står kundens sikkerhed og behov øverst på listen. Dette er årsagen til, at betalingen foregår gennem PayPal, som er et af Danmarks sikreste betalingsløsninger, vi tilbyder med andre ord 100 % sikker kortbetaling.

CleverDeal.dk havde opstart i 2014 og blev lanceret d. 3 november. CleverDeal.dk er en spændende e-butik med nye tiltag.
E-butikken er stadig i stor udvikling, og der vil med tiden komme langt flere muligheder som kunde hos os.

Hvem er CleverDeal.dk?
CleverDeal.dk består af to unge iværksættere fra Østjylland, som har sat sig et mål, at skabe markedets bedste tilbud med produkter af høj kvalitet. Vores ønske er at tilbyde dig som kunde de bedste og mest kvalitetsikrer produkter til rimelige priser. Virksomheden er placeret i Skanderborg, og vi arbejder hverdag på at optimere virksomheden CleverDeal.dk.

Se hjemmesiden www.cleverdeal.dk, for yderligere info.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.