Enestående Julekoncert med Debbie og Steve Cameron

entertainmentDebbie og Steve Cameron synger julen ind med et brag af en koncert sammen med Steve Camerons kor, The Gospel Calvery og band. De to søskende Debbie og Steve har i mange år haft hver sin musikalske karriere. Nu optræder de så sammen i en julekoncert, som de selv beskriver som en hyldest til deres afdøde mor Etta Cameron.

Etta Cameron gav glæden ved gospelmusikken videre til Debbie og Steve fra de var helt små, og hendes store ønske var, at børnene en dag skulle stå på scenen sammen og sprede gospelmusikkens glade budskab. Det ønske går nu i opfyldelse, og publikum får hermed en helt unik mulighed for at opleve de to professionelle gospelsangere sammen i en fejende flot julekoncert.

Når man oplever Debbie og Steve Cameron, er man ikke i tvivl om, hvor tæt de var på deres mor Etta Cameron. De har begge den samme varme og spirituelle ånd, som favner et stort publikum. Det bliver en julekoncert, hvor det bliver svært at sidde stille.

Enestående Julekoncert med Debbie og Steve Cameron Sct. Pauls Kirke fredag. D. 28 november Magasinet, Odense tirsdag d. 2 dec. Sankt Jakobs Kirke, Østerbro København tirsdag d. 16 dec. og onsdag. 17 dec.

Billetterne er nu til salg på www.billetnet.dk

Læs mere på www.cmbooking.dk

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.