Amerikansk Halloween og Haunted House på Kulturnatten 2014

DISKulturelle oplevelser fylder os med lykke, glæde og gør os rigere på livet! DIS – Danish Institute for Study Abroad er i Danmark med til at skabe oplevelser for såvel danskere som amerikanske studerende.

DIS markerer Kulturnatten den 10. oktober 2014 ved at slå dørene op for en aften, som står i USA´s tegn. På grund af årstiden er temaet amerikanske Halloween-traditioner og hovedattraktionen vil være at blive skræmt i et såkaldt ”Haunted House” – Get ready to get scared! For dem med sartere sjæle vil der i vores gård bl.a. være mulighed for at udskære græskar og lave såkaldte ”S’mores” af skumfiduser, chokolade og kiks. Amerikanske studerende og frivillige i DIS netværk vil hjælpe til arrangementet.

Nærmere om tid og sted:

Event: Amerikansk Halloween og Haunted House – Get ready to get scared
Dato: Fredag den 10. oktober kl. 18-24
Sted: Skindergade 12, 1159 København K

Vi kan allerede nu løfte sløret for hvem man kan møde i Haunted House……”Meet the mad plastic surgeon”. Er du nysgerrig? Kom forbi DIS på kulturnatten i Skindergade og få unikke oplevelser med hjem. Det er oplevelser for børn såvel som voksne! Husk dog, at medbring kulturpasset til visning i indgangen (børn under 11 har gratis adgang).

DIS besøgs- og værtsprogram
At bygge bro mellem danske og amerikanske kulturelle traditioner er netop hvad DIS repræsenterer i Københavnsområdet. Har danskere derfor lyst til at invitere en amerikansk studerende hjem til uformel middag, eller har plads til at have en studerende boende i løbet af et 4 måneders semester? De unge amerikanere er omkring 20-23 år, de har læst 2-3 år på et af USA’s bedste colleges, og studerer i et semester på DIS i København. Klik ind og læs mere om alle fordelene ved DIS besøgs- og værtsprogram på www.dansk.dis.dk og kontakt os for nærmere information.

Yderligere information
DIS – Danish Institute for Study Abroad
Vestergade 5-7, 1456 København K
Presseansvarlig Christian Palvad, tlf. 33 11 01 44.

Kort om DIS
DIS – Danish Institute for Study Abroad er en selvejende, non-profit undervisningsinstitution. DIS er internationalt højt respekteret og har siden 1959 undervist amerikanske universitetsstuderende. DIS undervisningsprogram udbydes i samarbejde med en lang række topkvalitets universiteter over hele USA, der har indgået partnerskabsaftaler med DIS. DIS programoplysninger: klik på www.DISabroad.org

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.