Kvalitetschokolade fra Tobago vinder eftertragtet pris

Tobago Cocoa EstateTobago Cocoa Estate er kvalitetschokolade lavet af lokale råvarer fra Tobago og produceret på øen, og med den fornemme pris ved London Guild of Fine Foods er chokoladen nået meget længere end Tobagos grænser.

Ved London Guild of Fine Foods fik kvalitetschokoladen fra Tobago den højeste udmærkelse for dens gode smag – nemlig tre guldstjerner i kategorien ”great taste”. Kategorien er den største og mest anerkendte pris for specialiteter inden for mad og drikke.

”Det er første gang, et produkt med så stærke caribiske rødder vinder en sådan pris,” fortæller Duane Dove, grundlægger af Tobago Cocoa Estate.

Om chokoladen sagde dommerne, at den er af superb kvalitet med en dejlig intens og cremet smag.

På Tobago Cocoa Estates hjemmeside kan du læse mere om chokoladen, og på Guild of Fine Foods kan du læse mere om den eftertragtede pris Tobago Cocoa Estate modtog.

Har du selv lyst til at komme til Tobago og smage chokoladen og se hvordan den produceres, kan du til vinter rejse med Apollo fra Oslo fra 20.234 kr.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Christine Engen
Presseansvarlig
PR & Kommunikation
christine@unitedspiritnordic.com
+47 21084850
+45 28102434

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.