50.000 danskere giver sommerrejsen karakter: Græsk ferieø er sommerens bedste rejsemål

star tour logoSommerferien er slut for de fleste, og 50.000 hjemvendte charterkunder har givet sommerens rejse karakter. Samos er sommerens vinder, når det kommer til bedste feriemål generelt, efterfulgt af Marmaris, Menorca, Vestkreta og Sicilien.

– Sommerens top fem over de rejsemål, som Star Tours kunder har været mest tilfredse med, har nogle træk til fælles, nemlig unikke udflugtsmuligheder, nemt at komme rundt, mange valgmuligheder ifht. hoteller, tryghed og skønhed. Sådan vil jeg beskrive alle fem rejsemål, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Star Tour ASSommerens top 5 ser dog anderledes ud, når det kommer til, hvilke feriemål kunderne mener, har haft det bedste vejr denne sommer. Vejrmæssigt er Hurghada, Kos, Bodrum, Rhodos og Gran Canaria kundernes favoritter – altså ingen sammenfald med de bedste feriemål generelt.

– Vi plejer jo at se en sammenhæng mellem kundernes tilfredshed og vejret – i hvert fald hvis vejret har været mindre godt. Måske er denne sommers karaktergivning præget af, at vejret faktisk har været strålende på alle feriemål, med få dages undtagelser, mener Stig Elling.

Star Tour, der er Danmarks største charterarrangør, forventer at sende ca. 330.000 kunder på ferie i 2014, heraf knap 200.000 i sommersæsonen.

Top 5 over bedste rejsemål sommer 2014:

1 Samos, 2 Marmaris, 3 Menorca, 4 Vestkreta, 5 Sicilien

Top 5 over feriemål med bedste vejr sommer 2014:1 Hurghada, 2 Kos, 3 Bodrum, 4 Rhodos, 5 Gran Canaria

Fotos kan downloades her:
http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0004656

Star Tour A/S er Danmarks største charterrejsearrangør med en markedsandel i 2013 på 27%. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Følg os på Facebook, YouTube og Instagram

Pressekontakt
Stig Elling
Salgsdirektør
stig.elling@startour.dk
Mobil: 2090 2413

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.