WOW air tilbyder de laveste priser på flybilletter til og fra Island

WOW air tilbyder de laveste priser på flybilletter til og fra IslandDohop, en selvstændig rejsesøgemaskine, har for nyligt lavet en undersøgelse af flypriser til og fra Island, og konkluderede, at WOW air tilbyder de laveste priser på flyrejser hele året rundt.

Dette var i overensstemmelse med andre studier, og viser WOW airs forpligtelse til at tilbyde de laveste priser på fly til Island, og fra Islands internationale lufthavn til de fem største rejsemål.

Det kan også nævnes, at WOW air fløj forbi Icelandair og EasyJet i konkurrencen om de laveste priser på flybilletter til London, Paris og København, inkl. bagage.

WOW airs indehaver og administrerende direktør forklarede, ”Vores kunder sætter pris på vores lave priser og fremragende service, væksten fra 2012 til 2013 var over 400 pct. Vores mission er hele tiden at tilbyde de billigste flybilletter og at være Islands punktligste flyselskab. Jeg er begejstret over, at vi opnåede begge mål i 2013.”

For mere information om fly til Island med WOW air, besøg www.wowiceland.dk

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.