Lenovo, Dell, Heineken og KLM: hovedtalere annonceret for RIMC 2014

Lenovo, Dell, Heineken og KLM: hovedtalere annonceret for RIMC 2014Den kommende 2014-udgave af Reykjavik Internet Marketing Conference (RIMC) har annonceret, at hovedtalerne vil komme fra Dell, Heineken, KLM, Nokia, Roland mm.

Keynotes på RIMC bliver leveret af Ajit Sivadasan, chef for Global Web Strategy, Lenovo; Paul Tholen, chef for sociale medier hos Heineken; Martin MacDonald, direktør for Inbound Marketing hos Expedia; Russell O’Sullivan, chef for digital marketing hos Roland; Koen Spiers, chef for sociale medier hos KLM; og Richard Margetic, direktør for globale sociale medier hos Dell.

Ajit Sivadasan er global direktør for Lenovo.com, og styrer alle centrale aspekter af den globale web strategi for Lenovo. Dette indebærer B2B og B2C salg og markedsføring over nettet, samt den overordnede digitale strategi på tværs af virksomhedens omfattende tilstedeværelse på nettet i over 70 lande.

Paul Tholen er chef for sociale medier for Heineken i Holland. Det indebærer både strategisk og taktisk planlægning over, hvordan de kan opbygge en effektiv social og digital tilstedeværelse for Heineken Hollands øl og cider mærker. Pauls mission er at gøre al markedsføringskommunikation bedre gennem resultaterne som sociale medier genererer.

Derudover har Reykjavik Internet Marketing Conference annonceret, at den vil være vært til European Search Awards 2014. European Search Awards fejrer det allerbedste i søgemaskinemarkedsføring, PPC og digital markedsføring fra hele kontinentet.

RIMC er en årlig konference på Island, der i årenes løb har vist sig at være en afgørende netværksplatform for marketingfolk og annoncører, webredaktører, ledere indenfor salg og markedsføring, samt direktører for små og store virksomheder.

Begivenheden i 2014 finder sted den 28. marts 2014 på Grand Hotel Reykjavik i Islands hovedstad.

Der findes forskellige sponsoreringsmuligheder på RIMC. For yderligere information, kontakt venligst Reggie Magnusson via rimc@rimc.is.

For mere information om Reykjavik Internet Marketing Conference 2014, besøg: http://rimc.is/en

Nøgleord: , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.