Nordlyssæsonen starter tidligt på Island

Nordlyssæsonen starter tidligt på IslandModer naturs største skue, nordlysene, er tilbage tidligere end forventet, nu når vi nærmer os vinteren på Island. Det usædvanligt tidlige lysshow betyder, at turistsektoren på Island har kunnet mærke større interesse for nordlysture, end man havde forventet.

Som dagene bliver kortere og nætterne bliver mørkere, træder nordlyssæsonen ind på scenen med fuld styrke. Islands placering, lige under polarcirklen, gør det til den perfekte destination for det naturlige lysskær fra Aurora Borealis, da nordlys hyppigst forekommer i polarområderne, placeret i en 2500 km radius af den geomagnetiske pol.

Islands eneste lavprisflyselskab, WOW air, tilbyder rejsende muligheden for at opleve nordlysene tæt på, med en udmærket pakkerejse med nordlystur. Som en del af tilbuddet, tilbydes rejsende returfly fra Kastrup lufthavn, fire nætters hotelophold, og en uforglemmelig nordlystur.

Rejsende kan forvente, at deres nordlystur vil skille sig ud, fordi placeringen er afhængig af forholdene de enkelte gange. Deltagerne på turen bliver hentet til deres hotel og kørt til et område udenfor Reykjavik, for at lede efter det flygtige lysshow. Turen varer normalt mellem tre til fem timer, som gør det til en utrolig aften med udforskning af den barske islandske vildmark.

WOW air tilbyder fly til Island til og fra København året rundt.

For at finde ud af mere om WOW airs nordlys pakketilbud, besøg https://travel.wowiceland.com/dk/tour/916/nordlys-tour-aurora-eventur-holiday/

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.