Prøv at cykle i London, Berlin og Amsterdam

Created-by-MomondoVi er blevet gjort opmærksomme på en infografik, der danner overblik over fordelagtige offentlige cykelordninger i nogle europæiske storbyer. Hvis du rejser til London, Paris, Berlin, Amsterdam eller Nice, så er den værd at se på. Infografikken giver dig en komplet guide til priser, aldersgrænser, udlejningssteder og alt det praktiske.

London er en meget cykelvenlig storby, og det kan faktisk være ret sjovt at cykle over broerne over Thames eller gennem parkerne. Byen har en mangfoldig musikscene og et væld af museer med gratis entré, samt mange gode gademarkeder.

Infrastrukturen til cykling i Amsterdam er i særklasse, hvilket betyder, at det er meget sikkert at cykle der. Når du cykler forbi de små bygninger, kanaler og intime gader, kan du sikkert føle byens historiske atmosfære.

Berlin er passende tæt på Danmark, men samtidigt en af de mest spændende byer i Europa. Du kan cykle rundt mens du nyder den flotte arkitektur og parkerne. Så kan du stoppe for at blive inspireret af den moderne kunstscene eller det summende natteliv.

I Paris må du lægge mærke til Tour de France stemningen, fordi det trods alt er stedet, hvor det berømte cykelløb ender hvert år, foran Arc de Triomphe. Når du bliver træt, kan du stoppe på en café for en lille forfriskning, så bliver det hele lidt mere behageligt end for deltagerne i Tour de France.

Prøv at cykle i London, Berlin og Amsterdam

 

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.