Eksotiske Crystal Fighters raver løs i VEGA

VEGAVEGA og Beatbox Concerts præsenterer
Eksotiske Crystal Fighters raver løs i VEGA


Der er en oplevelse udover det sædvanlige i vente til koncerten med Crystal Fighters i Lille VEGA torsdag den 5. december. Det spansk/engelske band indtager scenen med et eksplosivt liveshow fyldt med electro-dance og baskisk folkemusik samt et nyt album.

De fleste bands vil gerne lave unik musik, der adskiller dem fra deres kollegaer på musikscenen, men få bands er så unikt anderledes som spansk/engelske Crystal Fighters. Bandet blander nemlig traditionel baskisk folk med dance inspireret electro på en bund af synthesizers. Deres debutalbumStar Of Love (2011) er baseret på en ufærdig opera komponeret af en af medlemmernes bedstefar på randen af et mentalt sammenbrud.

Baskiske træinstrumenter
Kombinationen bliver endnu mere eksplosiv under Crystal Fighters liveshow, hvor de eksotiske sange banker gang i en massiv fest. Specielt understreget af de traditionelle, baskiske træinstrumenter bandet har med på scenen i form af for eksempel en txalapartas, der mest af alt minder om en xylofon uden bund.

Afrikansk dance og mexicansk electro
Debutalbummet blev særdeles godt modtaget i hjemlandet England. Singlerne ”Xtatic Truth” og ”In The Summer” blev sendt i heftig rotation på BBCs Radio 1, og Crystal Fighters fik tjansen som supportband for populære Foals på deres turné. Samtidig har bandet fundet tid til at indspille et nyt album, Cave Rave, der udkom i maj.

Det nye album cirkler stadig om almengyldige emner som kærlighed, død, sindssyge og håb med udgangspunkt i den baskiske kultur. Men melodisk er det maniske inspirations-sammensurium udvidet med latin rytmer, afrikansk dance og mexicansk electro. Lyt blandt andet til førstesinglen ”Seperator” og hittet ”You & I” som pt. er i rotation på de danske radiostationer.

Fakta om koncerten:
Crystal Fighters
Torsdag den 5. december kl. 21.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 Kbh. V
Pris: 180 kr. + gebyr – Forsalg starter onsdag 14. august kl. 10.00 via www.vega.dk, Billetlugen.dk og i Fona.
Læs mere og køb billet til koncerten med Crystal Fighters

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.