Her booker og rejser danskerne til lige nu

oce6qq8s6dzuuo4dc0f0Mange danskere har booket deres sommerferie for længe siden, men der er dem, der venter til sidste øjeblik. Flybarometer.dk har oprettet en statistik over, hvilke destinationer danskerne vælger at booke og rejse til lige nu. Nye destinationer er Istanbul, Paris og Nice. De tilbagevendende favoritter er London, Bangkok og Barcelona.

Der er mange, der længes væk om sommeren. Man ønsker luftforandring og mulighed for at slappe rigtigt af. En del ønsker at mærke storbyens puls og rejse væk bare for en weekend. Andre vil mærke sandet mellem tæerne og have garanti for sol, vand og lune aftener. Både storby- og soldestinationer er populære om sommeren. Men næsten alle topdestinationerne om sommeren ligger i Europa.

– Barcelona er en favorit hos danskerne, og byen har meget at byde på. Den har både storbyens puls, strande, historie og arkitektur, siger marketingdirektør hos Supersaver.dk, Marléne Wallberg.

Frankrig ser ud til at lokke i sommer. Vi finder to franske byer på listerne: hovedstaden Paris og Rivieraens metropol Nice. Paris er romantikkens og modens hovedstad, og den har flere kendte seværdigheder, der er et besøg værd.  I Nice, der ligger ved kysten, finder man strande, shopping, kasino, hyggelige stræder og meget mere.

– Nice er en meget hyggelig by, og den har en lang strandpromenade, hvor man kan spadsere. Når man er i Nice, kan man også tage på 1-dagsture til Monaco og Cannes, der ligger meget tæt på, siger marketingdirektør hos Supersaver.dk, Marléne Wallberg.

Storbyer juli-august 2013

1). London (3)
2). Paris (ny)
3). Istanbul (ny)

Soldestinationer juli-august 2013

1). Barcelona (2)
2). Bangkok (1)
3). Nice (ny)

*Tallene i parentes viser rejsemålets placering sidste år.
*Statistikken repræsenterer bookinger foretaget i perioden 1/7 2013 – 14/7 2013 med afrejse i perioden 15/7 – 31/8 2013, sammenlignet med samme periode sidste år.

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte:

Marléne Wallberg, marketingdirektør
Tlf.: +46 (0) 733 12 80 90
E-mail: marlene.wallberg@etraveli.com

Madelene Sundell, marketingassistent
Tlf.: +46 (0) 18 472 46 04
E-mail: madelene.sundell@etraveli.com

Om Flybarometer.dk

Flybarometer.dk er en side med statistik over danskernes rejsevaner. Statistikken kommer fra Nordens største online rejsebureaukoncern, eTRAVELi og er sponsoreret af koncernens største onlinerejsebureau Supersaver.

Kort om Supersaver
Supersaver/Supersavertravel er en af de største online rejsebureauer i Norden og tilbyder flybilletter, hoteller, fly+hotel og udlejningsbiler. Supersaver/Supersavertravel er repræsenteret i sex lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Rusland.

Supersaver/Supersavertravel indgår i den Den Danske Rejsegruppe, European Travel Interactive (eTRAVELi) med den største markedsandel i de nordiske lande. I 2011 udgjorde koncernens salg omkring 6,5 milliarder kroner i de sex markeder.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.