Den nye app “LEGO TV” – den perfekte måde at underholde dine børn på denne sommer

Den nye app “LEGO TV” – den perfekte måde at underholde dine børn på denne sommerDen seneste app “LEGO TV” fra LEGO Koncernen samler smart LEGO® video og indhold i langt format på ét sted. Den gratis app giver forældre og børn mulighed for at streame, downloade og oprette deres personlige afspilningslister, hvor de kan se film i en sikker visningstilstand. Appen indeholder også en liste over alle reklamefri LEGO ejede spilapps, som kan downloades gratis via AppStore. En perfekt app til ferieunderholdning – eller mens du er på farten. 

”Med lanceringen af denne nye app gør vi det meget nemmere for alle LEGO fans at udnytte alt det LEGO indhold, der findes til iPhone, iPod og iPad. Den gør det nemt at navigere rundt i det udvalg af gratis LEGO videoindhold og apps, der findes i dag. Indhold sorteres automatisk efter de respektive temanavne, og brugerne kan derefter oprette afspilningslister på temaer, præcis som de vil”, siger Peter Ravnsbæk Munk, Senior Digital Manager i LEGO. ”Brugerne kan naturligvis streame indhold direkte online, men de kan også downloade videoer til offlinevisning. Sidstnævnte er en funktion, som vi ved, at mange forældre vil sætte pris på, ikke mindst når de rejser med deres børn”.

LEGO TV-appen streamer indhold fra LEGO YouTube-kanalen, og alle film, der kan streames og downloades, er på det lokale sprog.

”Når man udvikler apps til små børn, er det meget vigtigt at tænke på brugervenlighed i et meget bredt perspektiv. Funktionaliteten skal være meget intuitiv og afspejle de små børns leg. Desuden skal den kunne håndtere forældrenes krav til et sikkert onlinemiljø og indeholde praktiske funktioner, som f.eks. sikrer, at spillet ikke bliver afbrudt ved, at barnet trykker på den forkerte del af skærmen”, fortsætter Peter Ravnsbæk Munk. “Jeg synes, vi er kommet langt med denne app,, og jeg håber, at både børn og forældre vil få glæde af den”.

LEGO TV er gratis og kan downloades fra App Store.

Få flere oplysninger ved at kontakte:

Helene Teichert

PR Mgr, Nordic Benelux

Tel: + 45 79 50 50 55

Helene.Teichert@LEGO.com

LEGO Newsroom

 

LEGO Koncernen er en privatejet virksomhed med hovedsæde i Billund. Virksomheden blev grundlagt i 1932 og er i dag med sine ca. 11 000 ansatte en af verdens største leverandører af legematerialer til børn. LEGO Koncernen engagerer sig i udviklingen af børns kreativitet og fantasi. LEGO produkter som LEGO®DUPLO, LEGO®Friends og LEGO®City kan købes i mere end 130 lande.

LEGO, MINDSTORMS, Technic and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2013 The LEGO Group.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.