Dement kvinde forsvundet fra plejehjem i Rungsted Kyst

Dement kvindeNordsjællands Politi efterlyser Anna Dorthea Paludan, der lørdag den 6. juli ca. kl. 1700 forsvandt fra plejehjemmet Louiselund, Louiselund 2 i Rungsted Kyst. Pågældende er dement og ude af stand til at tage vare på sig selv.

 Hun er 65 år, ca. 170 cm høj, spinkel af bygning, brunt hår, iført kortærmet bluse med fugle- og blomstermotiv, mørkegrå joggingbukser og sorte sko med glimmer. Har du set Anna Dorthea Paludan bedes du ringe til Nordsjællands politi på tlf. 1-1-4.

Send af vagtchef pk. Henrik Rasmussen

___________________________________________________________________________________________
Vi løser alle umiddelbare borgervendte opgaver med fokus på borgernes tryghed, efterforsker og opklarer alvorlig kriminalitet, sikrer borgerne hurtig og kompetent bistand i faresituationer, forudsiger og imødegår ændringer i kriminalitetsmønsteret, arbejder forebyggende og løser alle vores opgaver som en moderne samarbejdende offentlig virksomhed,…

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.