Boozt.com – Top 10 sommertrends til mænd

Boozt.comSommeren er kommet, og når det bliver varmt, er det rart at gå i så lidt tøj som muligt. Derfor har Boozt.com spottet 10 toptrends til mænd: et godt farvematch, en god pasform og cool små detaljer. 

Top 10 sommertrends:

1. Striber i alle farver og størrelser – set hos Tommy Hilfiger.

2. Tøj eller skosåler i neonfarver – set hos Samsøe & Samsøe.
3. Lyseblå og beige blazere – set hos J.Lindeberg og Selected Homme.
4. Hyttesko, sandaler og lærredsko er ideelle til de varme sommermåneder – set hos Gant.

5. Bælter i lys canvas eller flettet læder er et godt valg om sommeren – og har det tilmed en skrap farve, er det med til at pifte outfittet op – set hos Tommy Hilfiger.
6. Shorts kombineret med en lækker skjorte, når der skal dresses-up eller en polo til mere afslappet brug – set hos Denim & Supply Ralph Lauren.

7. Mønstrede skjorter i lyse farver eller med print – set hos Desigual / Scotch & Soda.
8. Denim i alle snit og afskygninger af  “washed” – set hos Scotch & Soda / Junk de Luxe.

9. Safaristil – jordfarver og naturlige stoffer som f.eks. bomuld.

10. Lyse chinos er klassiske bukser og lette at matche – set hos BOSS Orange.

Boozt.com har spottet sommerens tendenser – de bedste materialer du kan vælge, hvis du vil ha’ det køligt og rart er hør, bomuld og silke.

• Hør – køligt, blødt og fugtabsorberende.
• Bomuld – let og behageligt.
• Silke – blødt, fint, let og fugtabsorberende.

Om Boozt.com

Boozt.com er en online fashion shop for hele familien. Siden 2009 er online shoppen vokset helt enormt og forhandler nu tøj fra mere end 200 brands. Vi har specialiseret os i skandinaviske fashion brands, men har også et stort udvalg af internationale mærker. Vi henvender os til modebeviste kvinder og mænd på det skandinaviske marked, der ønsker det perfekte mix af afslappede, moderne og designer brands. På Boozt.com finder du altid tøj, der passer til enhver lejlighed.

Vores dametøjsafdeling bugner altid af lækre styles og populære mærker som Desigual og VILA, for blot at nævne et par stykker. Kjoler og toppe er vores mest populære kategorier med over tusind styles i hver kategori, der spænder bredt – lige fra partytøj til loungetøj. Hos Boozt.com finder den kvindelige skandinaviske shopper sine yndlings strik, de lækre sko, tasker.

I herretøjsafdelingen finder man lækkert tøj til job og fritid, der passer til enhver smag og stil. Boozt.com’s mest populære herrekategorier er t-shirts & polo’er, skjorter, strik, jeans og sko. Udvalget af herremærker er stort og tæller brands som BOSS Black, BOSS Orange og Jack & Jones.

Boozt.com har en stor børnetøjsafdeling, hvor man kan få næsten alt, hvad hjertet begærer til drenge og piger, unanset om man er på udkig efter overtøj, sko, sweatre eller sokker, så har Boozt.com et meget bredt sortiment. Vi sælger alt fra klassisk tidløst design til high fashion brands som eksempelvis name it, Hummel og Mini a Ture. Mange af vores brands arbejder med organiske materialer og har stor fokus på at levere bære-dygtigt børnetøj.

Eksklusive mærker
til kvinder

Eksklusive mærker
til mænd

Eksklusive mærker

til børn

Desigual Diesel Nova Star
Tommy Hilfiger Lacoste New Generals
Denim & Supply Ralph Lauren G-Star Holly´s
Guess Hugo Boss Ticket to Heaven
InWear Tommy Hilfiger Racoon

Day Birger et Mikkelsen

Denim & Supply Ralph Lauren Name It
Filippa K J. Lindeberg Mini a Ture

Esprit

Jack & Jones LEGO Wear

Vero Moda

Selected Homme Petit Bateau
Alle mærker A-Z > Alle mærker A-Z > Alle mærker A-Z >

 Vedhæft filer

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.