Den første Cat hybridgravemaskine kom til Skandinavien

Cat hybridgravemaskineDen første solgte hybridgravemaskine fra Caterpillar blev solgt på BAUMA og er netop blevet leveret til den glade skandinaviske ejer.

Den første hybrid fra Caterpillar kom til Pon Equipment i Oslo, som havde solgt to til SA Anlegg i Fauske, Norge.

Den nye Cat 336E hybrid er den første af sin slags. Hybridteknologien giver den samme styrke og produktivitet som en almindelig Cat 336E, men med 25% lavere brændstofforbrug. Store gravemaskiner sluger ofte en del brændstof, og dette udgør en enorm omkostning. Den hybride version vil reducere omkostningerne betydeligt, lover Pon Equipment, som er den skandinaviske forhandler af Caterpillar.

– Dette er et unikt og enkelt system bestående af tre hovedkomponenter: en ny hovedventil, en hydraulisk pumpe, som er elektronisk programmerbar, og en akkumulator, der gemmer og bruger energi, når maskinen svinger. Hvad der gør maskinen unik er, at det er en hydraulisk hybrid og ikke en elektrisk hybrid, siger produktchef Vilmundur Theodorsson fra Pon Equipment Norge.

Pon Equipment har allerede solgt flere hybridgravemaskiner til skandinaviske kunder. Disse bliver leveret i efteråret.

Kort om Pon Equipment A/S
Som forhandler af Caterpillars entreprenørmaskiner arbejder Pon Equipment A/S med branchens største produktprogram – og vi har også maskinen til dig. Caterpillars produktprogram, med mere end 300 maskinmodeller, sætter standarden for branchen – med den bedste produktsupport og løbende introduktion af nye og opdaterede produkter. Med afsæt i tre kvaliteter – troværdighed, vedholdenhed og langsigtede kunderelationer – har Pon Equipment A/S siden 1967 varetaget forhandlingen af Cat maskiner i Danmark, Grønland og påFærøerne. 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.