Mere golf på Cypern

ipdfynp2j5hbcxmnwhsnLige øst for den lille by Polis på det nordvestlige Cypern er et af Cyperns største turistprojekter i mange år under planlægning. Detaljeplanen er nu godkendt, og der mangler kun den endelige miljøgennemgang og byggetilladelse.

Det er Shacolas Group, Cyperns største private virksomhedskoncern, der står bag projektet Limni Bay. Det kommer til at ligge på en skråning ned mod havet i et naturskønt område, hvor der tidligere lå en kobbermine. Planen består bl.a. af to 18-hullers golfbaner skabt af golfbanearkitekterne Jack Nicklaus og Gary Player, et femstjernet hotel med wellnesscenter, en førsteklasses bygning, et museum, flere cykelstier og et informationscenter samt et beskyttet område for havskildpadder.

–  Dette er et længe ventet projekt, som ligger fantastisk smukt i nogle omgivelser, der er en lise for kroppen og sjælen, siger Johan Lantz fra Cyperns Turistråd. Man vil bygge således, at det passer ind i omgivelserne, og tage store miljøhensyn til stedets unikke flora og fauna.

Med kun 45 km’s afstand fra den lille havneby Pafos vil de nye golfbaner i Polis betyde, at det vestlige Cypern bliver noget af et golfmekka i det østlige Middelhav. På nuværende tidspunkt er der tre gode golfbaner i Pafos-området, og en fjerde åbner til september. Det er den første af de to nye 18-hullers baner, som bliver bygget med udgangspunkt i den gamle bane ”Secret Valley”. Den anden forventes at åbne i begyndelsen af 2015.

Det vestlige Cypern, som har meget andet end sol og badestrande at byde på, er i de senere år blevet mere og mere populært blandt skandinaver, og flere rejseselskaber tilbyder nu charterrejser til området. En yderligere årsag til denne popularitet er, at Ryanair nu flyver direkte til Pafos lufthavn fra
Stockholm/Skavsta og Oslo/Rygge.

Man regner med, at det første spadestik bliver taget i løbet af 2014, og hele Limni Bay-anlægget vil stå klar til 2016.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.