Tensor ES med Power Focus 600

rcwh8lcmjm51wwup4kgmAtlas Copco lancerer Tensor ES værktøj med styrenenheden Power Focus 600 og det har aldrig været enklere at anvende et elektrisk montageværktøj. Der behøves ikke software for at indstille værdier – på få minutter er montagesystemet klar til drift.

Holdbar ydeevne
Tensor ES værktøjet har en kraftfuld Tensor motor med kraftfuld styreenhed og en ergonomisk udformning. Du behøver ikke at indstille spændeparametre – en og samme indstilling gælder for alle forband.

Takket være den indbyggede TurboTight® funktion kan Tensor ES med Power Focus 600 styreenhed give dig en montagehastighed som et trykluftværktøj med den store præcision som du kender fra de elektriske. Systemet giver en forbedret kvalitet ved kritisk montage, øget produktivitet og god ergonomi. Helheden og brugen er langtidsholdbar for både brugeren og processen.

Anvendelig og intuitiv
Systemets kerne er styreenheden PowerFocus 600. Det intuitive nye betjeningspanel og den nye måde at sætte styringen op gør det til en ren fornøjelse at arbejde med opsætning af nye programmer.

Fejlelimineret montage
Systemets enhed IAM (Intelligent Application Module) er hjernen. Den kan håndtere en mængde forskellige momenter hvilket gør at den erstatte 16 konventionelle værktøjer. Den findes i to niveauer Joint Control og Station Control. Med Station Control og transducerstyring får du en smidig integration af kvalitetskontrol i din montage.

I 2012 fik Tensor ES møtrikspænder den prestigefyldte produktdesignpris Red Dot Award. Styreenheden PowerFocus 600 fik en hædersbevisning af Red Dot Award. Derfor anbefaler vi dig at se nærmere på systemet til dine montageopgaver.

Atlas Copcos industriteknik-afdeling leverer el-værktøjer til industriel brug, montagesystemer, kvalitetssikringsprodukter, software og tjenesteydelser via et globalt netværk. Den skaber fornyelse med henblik på bæredygtig produktion til kunder inden for bil- og luftfartsindustrien, industriel produktion og vedligeholdelse samt eftersyn af køretøjer. De primære produktudviklings- og
produktionsenheder ligger i Sverige, Frankrig og Japan.

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.