Atcore giver 100siders e-bog om marketing automation gratis væk i samarbejde med Marketo

nh90pckdoe37mt6oxrklMarketo har skrevet en e-bog på 100 sider, der giver et indblik i, hvorvidt marketing automation kan hjælpe dig og din virksomhed. Som bonus har Atcore skrevet en quick guide til marketing automation på dansk, som du får en uge senere, når du downloader guiden gennem dem.

Marketing automation skaber forbindelsen mellem salgs- og marketingafdelingen ved at pleje dine kundeemner, til de er klar til at købe. Det sætter din e-mail-markedsføring i system og ved at måle på potentielle kunders opførsel og interesser, får salgsafdelingen automatisk besked, når de er klar til at købe. Desuden har du mulighed for at målrette din markedsføring efter, hvilke interesser kundeemnerne har, så de hurtigere bliver klar til at konvertere.

The Definitive Guide to Marketing Automation giver læseren et gennemarbejdet indblik i mulighederne med marketing automation gennem det førende system på markedet – Marketo.

I Danmark bliver guiden distribueret af Atcore, der er eksperter i online markedsføring med mange års erfaring indenfor online forretningsoptimering.

Derudover giver guiden bl.a. indblik i, hvordan virksomheden:

  • kommer tidskrævende arbejdsopgaver til livs
  • tilbyder relevant information til potentielle kunder
  • effektiviserer salgsprocesserne
  • sælger de rigtige produkter til de rigtige kunder
  • optimerer arbejdsindsatsen og dermed bundlinjen

For at få dig godt i gang, giver Atcore dig desuden en quick guide til marketing automation med bl.a. en vejledning til, hvordan du kommer i gang med at skabe dit første indhold, og hvem du bør målrette forskellig type indhold til.

Et bureau med fokus på forretningsoptimering

Når du vælger Atcore, får du ikke kun hjælp til at tiltrække de rigtige kunder via de rigtige kanaler. Vi sørger for, at de bliver til betalende kunder, der vender tilbage igen og igen. Vi måler og dokumenterer effekten af alle vores tiltag, så det bliver nemmere at nå dine målsætninger, og så du er 100% med på, hvad du får ud af dine budgetter.

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.