Krak beamer numre fra iPad til mobil

ezyqk1i4pvvqf5rrc8feNu bliver det let at sende et telefonnummer fra iPad’en til mobilen. Når du har fundet et telefonnummer med Krak til iPad, kan du med hjælp fra Krak sende nummeret til din mobil (iPhone og Android). Nummeret bliver overført til telefonen, som automatisk ringer op.

”iPad’en er perfekt, når man eksempelvis vil søge efter en ny restaurant i et område. Nu gør vi det nemmere at ringe restauranten op uden at skulle indtaste nummeret igen,” siger Mobile Product Manager Brian Giovanni Pedersen fra Eniro Danmark A/S, som står bag Krak.

Det er muligt at koble flere telefoner sammen med iPad’en via Kraks app. Det betyder for eksempel, at ét familiemedlem kan søge et nummer frem og derefter sende det til et andet familiemedlem, som måske sidder i bilen og ikke har mulighed for selv at søge efter nummeret.

Sådan bruger du den nye funktion:

  • Gå ind under Indstillinger på mobilens Krak-app (iPhone og Android).
  • Tryk ”Vis kode” under punktet ”Forbind til iPad”.
  • Gå ind under Indstillinger på iPad’ens Krak-app.
  • Tryk på ”Indstillinger” under brugerguiden, og indtast koden – enhederne er nu klar til sende numre til hinanden.
  • Find et telefonnummer via Krak til iPad, tryk på nummeret, og vælg ”Ring fra mobiltelefon”.
  • Vælg, hvilken telefon du vil sende nummeret til, så den kan ringe nummeret op.

Om Eniro Danmark A/S
Eniro er Nordens største lokale søgevirksomhed. Både forbrugere og virksomheder kan benytte Eniros medier til nemt at finde ud af, hvor de kan købe produkter og services, uanset om de søger via internettet, telefonbøger eller mobiltelefonen. Med hjælp fra Eniro kan annoncører aktivt markedsføre sig over for købeklare forbrugere og virksomheder, finde nye kunder og øge deres salg.

Eniro har ca. 3.200 ansatte i Norden og Polen. Eniro har været noteret på OMX Nordic Exchange Stockholm siden 2000 og har hovedsæde i Stockholm.

Eniro Danmark udgiver blandt andet online- og mobilsøgetjenesterne Krak, Proff og De Gule Sider samt Mostrup Vejviser, Den Røde Lokalbog og Kraks Kortbøger. I Danmark har Eniro ca. 430 ansatte.

Læs mere på www.eniro.com.

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.