Danmarks mest populære webshops

qywpcp81tu2rncwbdbguDet er de etablerede fysiske butikker, der for alvor rykker på listen over de 20 mest populære webshops i Danmark.

Den mest besøgte webshop er Elgiganten skarpt forfulgt af Bilka.  Det viser en analyse som Danmarks største prissøgningstjeneste PriceRunner.dk har foretaget af søgninger på priser og varer på www.pricerunner.dk 

”Når danskerne søger priser på PriceRunner.dk og efterfølgende skal til at handle er det Elgigantens webshop, der flest gange får besøg. Dermed kan vi kåre Elgiganten.dk som den mest populære webshop, ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner i Danmark.

Listen afslører, at det først og fremmest er elektronik vi søger priser på, og derfor er de mest besøgte webshops naturligvis butikker, der har specialiseret sig i salg af elektronik, lyd og tv-produkter.

Det er i øjnefaldende, at supermarkedskæderne Bilka og Coop er kommet så godt med på listen, og det vidner om en ny tendens i online handlen:

”De etablerede butikker og kæder var i begyndelsen lang tid om at komme i gang med online handel, men nu har flere af de store som Bilka og Coop virkelig taget teten, ” siger Martin Andersen fra PriceRunner i en kommentar til analysen over de mest populære webshops.

”Det er tydeligt, at kan du skabe en stærk sammenhæng mellem din fysiske butik og dit online univers har du som butik en stor fordel.  På den måde er det ikke så afgørende for butikken om kunden køber varen i den fysiske butik eller bestiller den på nettet når de kommer hjem. De giver kunden en god mulighed for at tjekke varen inden de køber den, ” siger Martin Andersen fra PriceRunner.

Analysen viser i øvrigt en ny tendens.

Lige under top 20 ligger en række byggemarkeder og bobler og banker på til at komme ind på pladserne som de mest populære og besøgte webshops.  Bedst klarer homeshop.dk sig på en 19. plads, mens Silvan.dk kommer ind som nummer 21.

”Det er tydeligt, at danskerne har fundet ud af at det er nemt og praktisk at gå i byggemarkedet hjemme ved computeren og få varerne leveret lige til døren,” siger Martin Andersen fra PriceRunner.

PriceRunner.dk er Danmarks største pris og produkt sammenligningsside. Hos PriceRunner.dk kan forbrugerne sammenligne produkter indenfor stort se alle kategorier. Alt lige fra TV, Computere, Hvidevare, Tøj, Sko og meget mere.

Det unikke ved PriceRunner.dk er at vi lister alle butikker – både dem der betaler og dem der ikke betaler. Du finder også priser fra traditionelle butikker som Fona, Skousen, Elgiganten, Bilka osv.

Alle priser opdateres dagligt.

Læs mere på Pricerunner.dk

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.