Politiet tester hjemmeside søndag aften – kan give driftforstyrrelser

8ngnwzjvsufondgrvhagPolitiet tester sin hjemmeside på søndag, den 7. april 2013, i tidsrummet mellem kl. 18.00 og kl. 22.00. Det sker for at undersøge, hvor robust siden er, hvis mange brugere går ind på en gang.

Testen kan betyde, at politi.dk eller dele heraf – herunder også politikredses subsites –  i kortere tidsrum vil være utilgængelige, eller at der vil blive vist tekst eller kortudsnit i stedet for hjemmesidens normale sider.

Kommunikationschef Jens Gregersen, Rigspolitiet, siger: “Det er vigtigt, at borgerne kan søge information blandt andet hos politiet i forbindelse med større beredskabssituationer. Vi tester derfor vores hjemmeside for at undersøge, om den er robust nok til, at rigtigt mange borgere kan gå ind på siden på samme tid. Vi er klar over, at det kan genere de, som skal bruge vores hjemmeside søndag aften, men vi har placeret testen på et tidspunkt, hvor vi ved, at der normalt er meget få, som går på.”

Rigspolitiet er dansk politis øverste myndighed. Det er Rigspolitiets opgave at sætte retningen for hele dansk politi – dvs. formulere strategier, understøtte arbejdet i politikredsene og koordinere politiets arbejde på landsplan. Der er ansat ca. 14.000 medarbejdere i politiet, heraf knapt 11.000 polititjenestemænd.

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.