Dermalogica lanserer Multivitamin Power Serum

Dermalogicas nye MultiVitamin Power Serum tilfører huden konsentrerte doser med aktive ingredienser og næringsstoffer. En ny type vitamin A i en banebrytende formel øker serumets effektivitet.

h4idiqt7mcxxxfaxb7anFor hvem?

MultiVitamin Power Serum passer for alle hudtyper, men spesielt for aldrende og tidlig-aldrende hud. Den nye antioksidant-rike formelen inneholder vitamin A, C, E og F som øker cellefornyelsen, reduserer hyperpigmentering, motvirker synlige tegn på aldring. Produktet inngår i AgeSmart serien til dermalogica.

Hva gjør serumet unikt?

• Neste generasjons liposomteknologi bringer høyt nivå av innkapslede vitamin A, C, E ned i huden.

• Avansert retinoidteknologi gjør hudoverflaten glattere og reduserer aldring forårsaket soling.

• Kraftfulle peptider stimulerer kollagenproduksjonen, øker hudens elastisitet og virker oppstrammende.

Tips til bruk:

Brukes som en del av den daglige hudpleierutinen. Påføres etter rens av huden og før foreskrevet fuktighetskrem. Bør brukes på dagtid, som et supplement til Overnight Repair Serum, som brukes på natten.

Dermalogica og Clean Start distribueres av Skintific as (tidligere AS Tekon Salgskontor) i Norge. For mer informasjon kontakt presseansvarlig Trine Sundene Marthinsen på trine@tekon.no eller på tlf. 966 25 573

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.