NIKE FC247 FLYTTER 5-MANDS FODBOLD FRA GULVET UD PÅ GADEN

kdkj59swkvlirl1mceknEn ny serie af fodboldstøvler, som tilgodeser behovet for sko til forskellige underlag

– Fodbold er verdens største sport. Den kan spilles næsten når som helst og hvor som helst, og i vore dage er tilgængelighed afgørende. Det bliver også sværere og sværere at finde steder, hvor man kan spille 11-mands fodbold, siger Phil McCartney, vicedirektør for Nike Fodbold.

– Når vi snakker med vores fodboldspillere, kan vi høre, at det ikke bare er det traditionelle 5 mod 5 spil, som er stort i Storbritannien, men også futsal, indendørs og street fodbold, fortsætter McCartney.

Det er bl.a. den viden, som har fået Nike til at designe FC247, en ny serie af fodboldstøvler, tilpasset forskellige underlag. Støvlerne har nyskabende design, som er specifik for de respektive spillestile.

Feedback fra nogle af verdens største spillere har hjulpet Nike med at udvikle de nye designdetaljer.

– At spille 5 mod 5 som barn var en stor og vigtig del af min udvikling. Det forbedrede min kontrol, hastighed og bevidsthed rigtigt meget. Vi bruger fortsat variationer af det i vores træning, siger Wayne Rooney.

– Hvis jeg havde mere fritid, ville jeg træne mere med mine kolleger på Futsal-holdet. Futsal forbedrer min boldkontrol på mindre baner, siger Andres Iniesta.

– I Brasilien lærer vi at spille fodbold på gaden. Det kan du se på den måde, vi flytter os, vores første berøring og vores evne til at kontrollere og flytte bolden meget hurtigt, siger Neymar.

Tre nye sko, Nike Bomba Finale II, Nike Elastico Finale II og Nike Lunar Gato II, som med innovativt design hjælper med at forbedre dit spil på specifikke underlag. Hver sko er skabt til at skabe balance mellem fart, kontrol, komfort og præcision ud fra forskellige underlag.

Bomba Finale II, i orange og sort, er blødere og mere fleksibel end sin forgænger og er også 10 procent lettere end den tidligere version. De koniske knopper gør det lettere hurtigt at skifte retning, hvilket kendetegner spil på små baner, mens de aflange knopper gør, at man står godt og stabilt fast på græsset.

Både Bomba Finale II og Elastico Finale II er udstyret med den nye “NIKESKIN”-teknik. Et lag kunstlæder over mesh gør skoen lettere og tyndere end sine forgængere. Begge har forbedret pasform og mesh, som giver en bedre boldkontrol. Desuden har Nike Bomba Finale II Nikes ACC-teknologi (All Conditions Control) for god boldkontrol under både tørre og våde forhold.

Elastico Finale II, i en karakteristisk grøn farve, er 22 procent lettere end den tidligere sko. Den mere fleksible ydersål, som er beregnet til hårde overflader, har et design, som maksimerer trækkraften og forbedrer boldkontrollen. Elastico Finale II har også perforeret overdel og hæl, som er åndbar, og er redesignet for at optimere komfort og boldfølelsen.

Lunar Gato II præsenteres i en flot blå og gul farve. Det er et produkt, som er designet til hurtigt og dynamisk spil på alle underlag. Den er også 16 procent lettere. Der er brugt et blødt læder på den øverste del af støvlen, som forbedrer fodens følelse med bolden. Den er blød, har en god støtte på siderne og anatomisk pasform med lav vægt og høj komfort.

De tre nye sko vil være at finde på Nike.com og i handlen fra og med 28. marts.

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.