Den ideelle morgenkaffe til danskerne

oj6fshb7tmaatnnmzgojEr dagen ikke rigtig begyndt, før du har fået morgenkaffen? Med en ny kaffe hylder Nespresso kaffeentusiasternes morgenritual.

For kaffeelskere er der ikke noget vigtigere end dagens første kop kaffe. Ifølge en undersøgelse foretaget af Nielsen på vegne af Nespresso udgør morgenkaffen 43 % af danskernes ugentlige kaffeforbrug. Derfor lancerer Nespresso nu en ny morgenkaffe. Den hedder Linizio Lungo. Navnet kommer fra det italienske ord inizio, som betyder ’begyndelse’.

Linizio Lungo er en lungo kaffe – det danskerne kender som en normal størrelse kaffe. Hele 94 % af danskernes kaffeforbrug bliver drukket af store kopper, hvilket gør Linizio Lungo kaffen til en oplagt favorit. Linizio Lungobestår af gourmet kaffebønner: Bourbon kaffebønner fra området Pocos de Caldas i Brasilien samt Typica og Castillo kaffebønner fra området Cundinamarca i Columbia. Nespressos kaffeeksperter har anvendt en særlig ristningsteknik til at udvikle Linizio Lungo. Den særlige ristning og en speciel efterbehandling giver kaffen en blød og rund smag og en medium intensitet med undertoner af honning og korn, der passer godt til morgenmad som brød, müesli og havregryn m.m. Denne Grand Cru er velegnet til at skulle nydes med mælk, hvilket giver kaffen en endnu mere afrundet smag og understreger karamelnuancerne, imens den bevarer sin ristede karakter. Linizio Lungo er særligt egnet til den danske forbruger, da undersøgelsen viser, at 42 % af os foretrækker kaffe med mælk.

Nespressos kaffe er noget helt særligt. Der er 16 Grand Crus, der alle er kendetegnet ved at være indkapslet i Nespressos særligt udviklede kapsler. Ved at indkapsle kaffen sikres, at den holdes frisk, og aromaerne bliver beskyttet mod oxidering, så smagen bevares. Kaffens ca. 900 aromaer bliver først frigivet, når kapslen føres gennem Nespresso-maskinens særlige udtrækningssystem. Systemet virker med meget højt tryk (op til 19 bar) og kontrollerer temperaturen på vandet samt fordeler vandet ensartet iNespresso-kapslen. Dette sikrer, at man kan nyde en frisk kop kaffe af høj kvalitet.

Linizio Lungo er tilgængelig fra den 4. februar i Nespresso Boutique, online påwww.nespresso.dk, Nespressos mobil app. til Android, iPhone og tablet samtNespresso Club på tlf. 80 909 600. Prisen er 3,29 kroner pr. kapsel.

Pressekontakt:
Har du brug for yderligere information eller billeder, er du velkommen til at kontakte: Karne Lykkebo, Geelmuyden.Kiese, Telefon: 33 95 96 97, email:kly@geelmuyden-kiese.dk

Nestlé Nespresso SA er verdensomspændende pioner og markedsleder indenfor portionsbaseret kaffe af højeste kvalitet. Nespresso har hovedsæde i Lausanne, Schweiz, og opererer i mere end 50 lande med 7000 ansatte. Ved udgangen af 2011 drev selskabet et globalt detailnetværk med mere end 270 eksklusive butikker. I 2011 opnåede Nespresso et globalt salg på mere end 3 mia. schweizer franc (ca.18,5 mia. DKK) og en organisk vækst på 20 procent. Besøg www.nespresso.com for mere information.  

Nøgleord: , , , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.