Reykjavik Internet Marketing Conference annoncerer den 10. konference

Den populære Reykjavik Internet Marketing Conference (RIMC) har meddelt at dets tiende begivenhed kommer til at finde sted den 21. og den 22. marts 2013 på Hilton Hotel Nordica i Reykjavik, Island.

 For tredje gang siden begivenheden blev afholdt første gang, vil RIMC blive opdelt på over to dage, hvor hver dag bliver fokuseret på forskellige markeder. Den første dag (21. marts) bliver fokuseret på det islandske marked, og de faktorer, der former dette hurtigt voksende miljø, herunder casestudier. Dag to (22. marts) vil dykke ned i det globale marked og byder muligvis på foredragsholdere fra Spotify, Dell, Symantec, Google, Twitter, Facebook og Mashable.

Sidste år var deltagerantallet lige over 300, og mere end 25 procent var udefrakommende gæster (ikke fra Island), herunder fra England, Norge, Sverige, USA, Tyskland, Rusland, Iran og flere. Begivenheden i 2012 bød på professionelle talere, herunder Eli Pariser (The Filter Bubble), Bill Hunt (Back Azimuth), Ben Chapman (BBC), Charles Dowd (Facebook), Brent D. Payne (Tribune/BaldSEO), Motoko Hunt (Adobe), Phil Greenwood (Microsoft), og Matt Neal (Bright Sparx). 2012 arrangementet blev åbnet af Islands præsident, Hr. Olafur Ragnar Grimsson.

Reykjavik Internet Marketing Conference (RIMC) er et vigtigt netværksværktøj for markedsførere og reklamefolk, web redaktører, salgs- og marketingchefer, såvel som direktører for små og store virksomheder. Konferencen er også ideel til alle dem, der er interesserede i forretning på internettet.

Her er nogle citater fra deltagere og talere ved RIMC i de seneste år:

”Just WOW…Reykjavik Internet Marketing Conference #RIMC12”

Peter Handley – Direktør for SEO hos theMediaFlow

“Reykjavik Internet Marketing Conference: An Extraordinary Experience”

Rand Fiskin – SEOMoz

“I loved the atmosphere, mood and networking at RIMC”

Massimo Burgio – Global Interactive

“Iceland is so beautiful and so different from anything else I have seen and experienced”

Mikkel DeMib – DeMib.com

For mere information om Reykjavik Internet Marketing Conference, besøg www.rimc.is/en. For at følge med RIMC meddelelser, følg http://twitter.com/optimizeyourweb –  RIMC 2013 hash tag kommer til at blive #RIMC13.

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.