Kommunikationsinfrastruktur platform for behandling af multimedieindhold lanceret af Intel

Intel Corporation, som er verdens største producent af halvlederchips, har lanceret dets nye ”næste generations” kommunikationsinfrastruktur platform, tidligere kendt under kodenavnet ’Crystal Forest’. Den nye Intel® Platform for Communications Infrastructure vil hjælpe Intel bygge videre på sin stærke tilstedeværelse på kommunikationsinfrastruktur markedet.

Den nye platform vil gøre det muligt for organisationer at behandle data på tværs af netværket, mere effektivt og sikkert, samtidig med fokus på specialiserede markeder, såsom tilslutning til skyen og processering af HD data.

Hvert minut af dagen, er 30 timers indhold af video uploadet til internettet. I de næste to år skønnes det, at det vil tage en person fem år at se alle videoer som oploades hvert sekund. Som videoindhold fortsætter med at stige i popularitet vil det sætte en enorm byrde på producenter af udstyr og tjenesteudbydere, at levere platforme, der kan på en omkostningseffektiv måde håndtere video trafik uden at kompromittere ydeevne og sikkerhed.

”Efterspørgslen efter større netværksydeevne vil fortsætte med at vokse, efterhånden som flere smarte enheder opretter forbindelse til internettet hver dag,” sagde Rose Schooler, general manager for Intels afdeling for kommunikationsinfrastruktur. ”Og med den popularitet af sociale netværk og andre tjenester med en høj båndbredde, såsom video og foto uploads/downloads, interaktiv video, crowdcasting og online gaming, vil tjenesteudbydere blive udfordret til effektivt at levere tilstrækkelig upstreamkapacitet og styre spyddet i netværkstrafik.”

Den nye Intel® Platform for Communications Infrastructure (tidligere kaldet Crystal Forest) kan konsolidere tre slags kommunikationsbelastning (anvendelse, styring og ”packet processing”) på en multi-core Intel arkitektur processor. Udover at kunne levere bedre ydeevne og kortere tid til lancering af nye produkter, kan producenter af udstyr drage fordel af Intel® QuickAssist teknologi til at accelerere specialiseret ”packet workload processing” (f.eks. kryptografi, kompression og deep packet inspection).

Sikre internet-transaktioner kan accelereres op til 100 Gbps på platformen, og ved brug af QuickAssist teknologi giver tjenesteudbydere muligheden for at behandle et stort antal sikre transaktioner og uden udgifter til en specialiseret løsning.

For mere information om Intel® Platform for Communications Infrastructure og for adgang til værktøjer, online rådgivning, prøver og reference design via Embedded Design Centre (EDC), klik her.

[1] Cisco® Visual Networking Index: Forecast and Methodology, 2010-2016

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.