Lady Antebellum – On This Winter’s Night – Ude 19. november – Ny single “A Holly Jolly Christmas”

“Jeg elsker spændingen, den barnagtige stemning af uskyld og nærmest alt julen ellers bringer med sig” siger Hillary Scott. ”Min lillesøster bliver 12 denne jul, og det er altid så hyggeligt og sjovt at se hende vågne op hver julemorgen, for at finde ud af hvad julemanden har haft med til hende. Sådan var det for mig, da jeg var lille og det er helt fantastisk at bruge denne tid sammen med hende nu”.

”Den perfekte vinternat for mig, ville være sammen med hele min familie” tilføjer Charles Kelley. ”Når man bliver ældre og folk har fået jobs og sidenhen deres egne familier og børn, er det blevet meget vanskeligere at få folk samlet på én gang. Det ville være noget helt særligt at have hele familien samlet i et rum – og så komme tilbage til følelsen af, at være barn igen. Alle vågner jule morgen, går nedenunder og tager del i den tradition”.

”Vi har indspillet denne plade af to omgange – og begge omgange var rent faktisk sommer” tilføjer Dave Haywood. ”Det er altid lidt specielt at være i studiet om sommeren – så vi dekorerede hele studiet. Vi fandt lyskæder, falske juletræer og alt muligt frem, for at finde den rette ånd. Man ville så forlade dette julestudie, for at gå udenfor i 35 grader Nashville – men lige meget hvad, så fandt vi ånden, og det var en god oplevelse”.

Indimellem deres verdenstour, som også bragte Lady Antebellum til Danmark i den forgangne sommer, tilbragte bandet en del tid i studiet for at indspille og co-producere denne samling sammen med Paul Worely. Til denne højtidsplade kreerede trioen titel-sangen og skabte yderligere nye arrangementer til to af plades 11 smukke sange.

Ude 19. november

1 A Holly Jolly Christmas
2 Christmas Baby (Please Come Home)
3 All I Want For Christmas Is You
4 I’ll Be Home For Christmas
5 This Christmas
6 The First Noel
7 On This Winter’s Night
8 Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow
9 Have Yourself A Merry Little Christmas
10 Silent Night (Lord of My Life)
11 Blue Christmas
12 Silver Bells

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.