Nøglen til succes er motiverede medarbejderne

Medarbejderne i en virksomhed er nøglen til succes. Har man motiverede og engagerede medarbejdere vil hele virksomheden ofte løfte sig. Det kræver god ledelse at kunne motivere sine medarbejdere, og vejen dertil er ofte forskellig.

Der findes ikke én opskrift man kan følge, men der findes til gengæld mange som kan være inspirationskilde, og som man selv kan sammensætte så de passer præcis til kulturen i virksomheden.

Udviklingen indenfor ledelse rykker hele tiden. Der findes mange forskellige syn på ledelse, og der opstår konstant nye værktøjer til at lede medarbejdere. Det er vigtig som leder at kende alle muligheder, for på den måde at kunne skræddersy sine egne ledelsesmetoder.

Med Probanas Mini MBA uddannelse får du en solid introduktion til ledelsestendenser. Vi fokuserer på praktiske redskaber, som kan inspirere og gøre hverdagen lettere for ledere. Udannelsen centrer sig omkring vigtige aspekter af ledelse, såsom personaleledelse & psykologi, forandringsledelse, forretningsudvikling og strategi, værdiskabende ledelse, resultatorienteret ledelse og udviklende ledelse.

Udannelsen er baseret på blended learning, som er en kombination af e-learning og undervisningsdage, som skaber en fleksibilitet, der passer godt til medarbejdere med en travl hverdag. Underviserne er dagsordensættende indenfor ledelse, og har alle en solid praktisk erfaring de kan dele ud af.

Læs mere om uddannelsen her: http://www.probana.com/dip.asp

Pressekontakt
Christine Stougaard
45 76 58 58

Probana Management
Amaliegade 6
1256 København K
Danmark

 


Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.