Julesalget er igang på nettet!

I år er det ingen undtagelse, julesalget er gået i gang og det er endnu tidligere end sidste år!

Normalt starter julesalget i de fysiske butikker lige efter efterårsferien, her begynder butikkerne at gøre klar til julen med julepynt og specielle juletilbud. Julen starter dog tidligere online, webshoppen CoolStuff.dk, begyndte man allerede at få trafik på ord som gaverjulegaver, juleønsker og lign. I august måned!

Webshoppen, CoolStuff.dk, beretter at julesalget for længst er gået i gang og de første julegaver er allerede blevet sendt afsted! De første julegaver blev sendt allerede sidst i september, hvilke betyder at julesalget er startet endnu tidligere i år fortæller Patrick T. Rasmussen, som er Country Manager hos CoolStuff.dk.

Country Manageren, Patrick T. Rasmussen fortæller også at det godt kan betale sig at være tidligt ude med julegaverne og at man begynder at tænke på julegaver allerede i august måned ikke er helt unormalt mere, da man undgår at ting såsom:

• At købe julegaver på nettet fra udlandet er blevet mere populært end før, dog skal man være opmærksom på fragt og tolden tager længere tid end man tror og især i juleperioden.

• At man oplever en bedre kundeservice, da netbutikkerne har tid til at give dig en ekstra god kundeservice. Utrolig mange webshops bliver overrasket år på år, over hvor travl der er i julen, dette har virkning på både kundeservice, misforståelser, fejl leverancer og mange andre ting.

• At de mest populære gaver på nettet bliver ofte udsolgt i slutningen af november måned og det er ofte svært at få hjem igen inden jul

• Og i sidste ende er det bare lidt sjovere at kunne slappe af i December måned og grine af alle de andre som stresser rundt efter julegaverne, mens man selv sidder på en café og slappe af.

Samtidig kan man fokusere andre vigtige ting op til julen, så som familien og hyggen.

Julesalget topper normalt i uge 50, men allerede nu kan man se omsætningen stige voldsomt i forhold til en almindelig uge hos CoolStuff.dk, så vi håber at julesalget i år slår alle rekorder. CoolStuff.dk er forberedt og klar til julen, webshoppen har indkaldt ekstra bemanding er indkaldt til lager og kundeservice.

http://www.CoolStuff.dk

Pressekontakt
Patrick T. Rasmussen
+4522104344

Coolstuff.dk
Toldbodgade 18, 5.
1253 København K
Danmark


Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.