Socialt Lederforum har fået ny formand

Kurt Berthelsen, forstander for Krogen i Varde Kommune, er ny bestyrelsesformand i Socialt Lederforum. Den nye bestyrelsesformand glæder sig især til, sammen med den øvrige bestyrelse, at gå i gang med den udviklingsproces, Socialt Lederforum skal igennem. 

Der er sket meget på det socialfaglige område. Socialt Lederforums stiftere og ledere har oplevet udviklingen på tæt hold. Mange af de værdier, som Socialt Lederforum er bygget op omkring, er opstået i en amtslig struktur. I dag ser verden anderledes ud. Vi lever i en tid hvor flerfagligheden og centertankegangen vinder frem. 

– Vi må tage bestik af udviklingen, og reformulere vores ydelser og vores rolle i forhold til den socialpolitiske dagsorden. Det betyder, at vi fastholder vores rolle og det vi står for samtidig med, at vi åbner op for andre sociale fagområder, forklarer formand Kurt Berthelsen, Socialt Lederforum.

Den nye formand glæder sig til at være med til at åbne Socialt Lederforum op for flere sociale faggrupper:

– Det er en milepæl i Socialt Lederforums historie. Vi har fået et stort mandat fra repræsentantskabet om at udvikle Socialt Lederforum i en retning, hvor vi kan være med til at sikre bedre vilkår inden for flere sociale fagområder, siger Kurt Berthelsen.

Ifølge Kurt Berthelsen er det gode samarbejde og den store opbakning af afgørende betydning, når bestyrelsen skal i gang med opbygningen af de nye rammer, som bygges ovenpå Socialt Lederforums solide fundament.

For yderligere oplysninger kontakt venligst;
Direktør for Socialt Lederforum Ib Poulsen, tlf. 23 88 59 93, e-mail: ib@socialtlederforum.dk

http://socialtlederforum.dk/

Pressekontakt
Ib Poulsen
23 88 59 93

Socialt Lederforum
Kochsgade 31A
5000 Odense C
Danmark


Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.