DRs generaldirektør indtræder i ITU’s bestyrelse

DRs generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, er pr. 1. november 2012 indtrådt i bestyrelsen for IT-Universitetet i København (ITU).

Formand for IT-Universitetets bestyrelse, Jørgen Lindegaard, glæder sig på universitetets vegne over at DRs generaldirektør har påtaget sig hvervet som bestyrelsesmedlem:

– IT-Universitetet lægger stor vægt på digital kommunikation og digitale medier, både inden for forskning og uddannelse. Maria Rørbye Rønn vil med sin indsigt i medieverdenen kunne bibringe IT-Universitetets bestyrelse yderst relevant viden og erfaring. Det er mig en fornøjelse at byde Maria Rørbye Rønn velkommen i bestyrelsen, siger han.

Maria Rørbye Rønn efterfølger Lisbeth Zornig Andersen som medlem af IT-Universitetets bestyrelse.

Om Maria Rørbye Rønn
Maria Rørbye Rønn (f. 1964) er cand.jur. og kom til DR i 1995. I 2001 blev hun chef for DR Jura, i 2007 underdirektør for DRs juridisk-politiske sekretariat og i 2009 direktør for DR Jura, Politik og Strategi. I februar 2011 blev Maria Rørbye Rønn udnævnt til generaldirektør for DR, efter at have været konstitueret i stillingen i fire måneder. Med visionen om ’Et skarpere DR’ står Maria Rørbye Rønn i spidsen for et DR, som i endnu højere grad fokuserer på indhold og kvalitet.

Om IT-Universitetet i København
IT-Universitetet har som sin mission at gøre Danmark usædvanligt dygtigt til at skabe værdi med it. I et globalt perspektiv. Gennem forskning, uddannelse og i samarbejde med private og offentlige institutioner. Både under hjemlige himmelstrøg og i udlandet.
Universitetet har et stærkt forskningsmiljø med et omfattende ph.d.-program og udbyder en række forskningsbaserede fuldtids- og deltidsuddannelser indenfor it, fra spil og kommunikation til business og softwareudvikling. IT-Universitetet har omkring 500 ansatte, op mod 2500 studerende og er det universitet i Danmark, der uddanner flest it-kandidater.
IT-Universitetet blev oprettet i 1999, dets rektor er Mads Tofte, og formand for universitetets bestyrelse er Jørgen Lindegaard.

For yderligere information, kontakt:
Kommunikationschef Peter Kamph, IT-Universitetet i København, mobil 30 45 00 35.

http://www.itu.dk

Pressekontakt
Mikkel Svane-Petersen
2555 0447

IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
Danmark


Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.