Ny børnebog: Lær at kende forskel på højre og venstre

Først skal jeg til højre, så skal jeg til venstre …

Det er ikke altid let at kende forskel på højre og venstre. Det finder den lille elefantunge ud af, da han alene skal gå igennem byen for at besøge sin farfar. Ollie skal aflevere farfars mobiltelefon, som han har glemt hjemme hos Ollie. Ollies mor fortæller ham, hvilken vej han skal gå. Først skal han skal dreje til venstre oppe ved supermarkedet. Men hvad er nu højre, og hvad er venstre?

Bogen hjælper børn med at lære om højre og venstre. Små, sjove øvelser og opgaver undervejs i bogen stimulerer børnene til selv at finde ud af, hvad der er højre og venstre. Børnene skal eksempelvis finde en krage på hver side, og fortælle om den er på højre eller venstre side. Børnene skal også hjælpe Ollie på vejs under læsningen, når han ikke ved, hvad vej han skal gå.

En rigtig god bog at læse, når børn skal lære den svære kunst at kende forskel på højre og venstre.

Først skal jeg til højre, så skal jeg til venstre …
Ulrik T. Skafte
Illustrationer af Gundhild Rød
Turbine, Aarhus, 2012. 32 sider. ISBN: 978-87-7090-950-1
Vejledende pris: 239,- kr.

http://www.turbineforlaget.dk/shop/varebeskrivelse/page/id/985

Pressekontakt
Gry Kappel Jensen
86127916

Turbine Forlaget
Balticagade 10, 2. sal
8000 Århus C
Danmark


Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.