Kop & Kande kram til børn på Julemærkehjem

Nu nærmer juletiden sig, og det er børnenes fest. Hos Kop & Kande markeres det ved en hjælpende hånd til børn, der har brug for en ekstra støtte. Kæden har for nylig indgået et samarbejde med Julemærkefonden, og vil samle penge ind til fordel for børn på Julemærkehjemmene. 

Som noget nyt kan man i år også købe Julemærker og kort i landets 92 Kop & Kande butikker. Desuden har Kop & Kande i samarbejde med Rikki Tikki og Etly Klarborg udviklet et særligt nissepar Alba & Ulrik. ”For hver gang en kunde køber et nissepar, går der 25 kroner til børn på de fire danske Julemærkehjem,” siger Mette Ekmann, marketingchef hos Kop & Kande. 

Hjælpen hjælper
Og at der er børn, der har brug for hjælp, vidner Selma om. Selma er 9 år og et af de børn, der er vist på årets Julemærke, der netop er blevet offentliggjort ved en event hvor også HKH Kronprinsesse Mary var til stede. Selma kom på Julemærkehjem i begyndelsen af 2012. Efter flere skoleskift og mange drillerier, er Selmas gode humør nu vendt tilbage.

”Jeg plejer at være den eneste, der er tyk, så jeg følte mig altid anderledes. Det var jeg ikke på Julemærkehjemmet”, fortæller Selma. Selma er en livsglad pige, der lige som mange andre i den alder, synes det er en stor udfordring at være væk hjemmefra, men hun fandt sig hurtigt til rette på Julemærkehjemmet, og har fået sig mange nye venner samt tabt sig knap 7 kilo som var hendes mål.

Med hjertet på rette sted
Kop & Kande har indledt samarbejdet med Julemærkefonden fordi det føles rigtigt og med hjælp fra deres kunder, kan kæden gøre en stor forskel.
”Vi sætter vores lid til at vores trofaste kunder, er med på at støtte op om en god sag, og regner med at kunne aflevere en god sum penge til hjemmene, når julen er ovre,” slutter Mette Ekmann.

De danske Julemærkehjem hjælper hvert år ca. 700 børn til en bedre hverdag, men mange flere har brug for hjælp. Derfor begrænser Kop & Kandes ønske om at hjælpe Julemærke-hjemmene sig ikke kun til Julemærker, nisser og julekort. Kop & Kande planlægger allerede en række tiltag for 2013 – for børnene på Julemærkehjemmene har brug for støtte og livsglæde hele året.

For yderligere information kontakt marketingchef Mette Ekmann tlf: 86 61 43 00 mail: me@kop-kande.dk. Se også kop-kande.dk

Fakta om Julemærkehjemmene
De danske Julemærkehjem har igennem 100 år hjulpet børn, der har det svært. Og der er tale om et stykke hjælpearbejde, der opfylder samfundets og tidernes skiftende behov: Fra starten i 1912 med underernærede børn til efterkrigstidens såkaldt vanskelige børn og fra midt i 70’erne overvægtige børn med psykosociale problemer. Julemærkehjemmene og Julemærket er levende Danmarkshistorie.

Hvert år hjælper de fire Julemærkehjem knap 700 børn til et sundere og gladere liv med nye vaner og sociale kompetencer, men behovet er meget større. Ventelisten på mere end 700 drenge og piger er den længste nogen sinde i Julemærkehjemmenes 100-årigehistorie, og ventetiden er på op til 16 måneder.

Fakta om Kop & Kande – isenkræmmere, der kan sit kram
Kop & Kande består i dag af 92 forretninger over hele landet, og har godt 400 faguddannede medarbejdere der står klar bag disken til at råde og vejlede kunden i den lokale butik.
Tilbage i 1978 stiftede 54 selvstændige isenkræmmere en indkøbsforening, som i 1984 blev til Kop & Kande.
Billede: Selma 9 år, er også på Julemærkerne, og er et af de mange børn, der får hjælp via Kop & Kandes salg af nisser, Julemærker og julekort.
Billede: Nisserne Alba & Ulrik skal hjælpe Kop & Kande med at samle penge ind til de fire Julemærkehjem i Danmark. De koster 199,95 kroner og heraf går 25 kroner til Julemærkehjemmene. Nisserne med lygten fås kun i Kop & Kande.

http://www.kop-kande.dk

Pressekontakt
Marketingchef Mette Ekmann
86 61 43 00

Kop & Kande Web ApS
Fabrikvej 13
8800 Viborg
Danmark


Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.