Topmøde om it-sikkerhed og risikohåndtering

Den danske it-sikkerhedsspecialist Dubex A/S sætter igen i år it-sikkerhed højt på dagsordenen på en heldagskonference om forretningsunderstøttende it-sikkerhed.

I takt med at it er blevet en uundværlig og central del af alle virksomheders daglige drift, og mængden af bl.a. økonomisk motiverede hackerangreb er i kraftig vækst, er det nødvendigt at tænke it-sikkerheden ind som en vigtig del af virksomhedens strategi. På konferencen ”Security & Risk Management Summit” sætter Dubex fokus på de problemstillinger og risici man som virksomhed står over for, når man skal beskytte forretningskritisk information og infrastruktur.

”Det voksende behov for at tænke sikkerhed og risikostyring ind i alle it-relaterede forretningsprocesser er en stor udfordring for alle it-afdelinger, da trusselsbilledet konstant ændres og det kræver mange ressourcer at holde sig opdateret ,” fortæller Jacob Herbst, CTO, Dubex og fortsætter:

”På Security & Risk Management Summit får virksomhederne indblik i, hvordan de kan etablere et sikkerhedsøkosystem, der understøtter forretningen og kan håndtere de risici, som netop deres virksomhed står over for.”

It-sikkerhed som forretningsstrategi
Peter Suhr, Sr. Managing Partner Gartner Consulting, tager fat på spørgsmålet om, hvorfor risikostyring skal være en del af en forretningsdrevet it-strategi. Blandt andet kigger han nærmere på, at mobile enheder, web-portaler, apps og tilsvarende er med til at flytte it-fokus væk fra backend-systemer over til frontend-systemer. Det er en tendens, der skaber forretningsmæssige fordele, men samtidig skaber en række risici, som virksomheder bruger ressourcer på at håndtere og begrænse.

Martin H. Nielsen, Executive Director, Advisory Services, Ernst & Young, taler om, at det er vigtigt at få trukket it-sikkerhed op på ledelsesniveau. I hans indlæg, Ledelsesforankring af it-sikkerhed kommer han ind på, hvorfor ledelsens engagement er så vigtig, og at vi i dag desværre ofte ser, at netop dette engagement er mere af formel end reel karakter, hvis det overhovedet er til stede.

Fire spændende spor om sikkerhed og risikostyring
Security & Risk Management Summit er opdelt i fire separate spor med hver sit specifikke fokus, og herudover er der en række indlæg, der går på tværs af alle fire spor. Alle indlæg bliver afholdt af indbudte gæstetaler, danske som internationale, med stor erfaring i it-sikkerhed, risikostyring samt implementering af løsninger.

De fire spor, It-sikkerhedsløsninger i praksis, Ledelsesorienteret informationssikkerhed, Enterprise Risk Management & Compliance og Informationssikkerhed og Risk Management i den offentlige sektor har alle fokus på, hvordan it-sikkerhed kan understøtte forretningerne, men med hver sit udgangspunkt:

  • Spor 1 går i dybden med teknikken
  • Spor 2 kigger på sikkerhed ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv
  • Spor 3 kigger nærmere på de udfordringer som en virksomheden står over for, når regler og regulativer skal overholdes
  • Spor 4 ser nærmere på, hvordan informationssikkerhed kan skabe værdi i den offentlige sektor

Toppen af poppen
Blandt de spændende foredragsholdere, der besøger Dubex Security & Risk Management Summit i år, er Peter Kruse, Head of CSIS eCrime Unit og CTO, CSIS Security Group, der fortæller om risikohåndtering i forhold til sikkerhedstrusler og sårbarheder, samt hvordan der nu ligger lister tilgængelige på webben over virksomheder, som er på hackernes liste.
James Todd, European Technical Manager, FireEye, holder et indlæg om det evigt skiftende trusselslandskab og fortæller om, hvordan en virksomhed kan beskytte sig mod målrettede angreb.
Peter Suhr, Senior Managing Partner, Gartner Consulting, holder et indlæg om, hvorfor risikostyring bør være en del af en forretningsdrevet it-strategi.

Tid og sted
Konferencen afholdes d. 30. oktober hos Dubex, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg.

Deltagelse og interviewmuligheder
Dubex vil gerne give dig og dit medie mulighed for at deltage i konferencen og lytte på de indlæg og spor, som måtte interessere dig.
Hvis du ønsker at interviewe nogle af foredragsholderne er det også en mulighed. Du kan kontakte Dorthe Gyldenkærne, tlf. 20 18 18 81 eller dhg@dubex.dk, så vi kan aftale nærmere omkring det praktiske.
Læs mere om konferencen her: http://www.dubex.dk/summit2012/

Om Dubex A/S
Dubex er Danmarks førende, forretningsorienterede it-sikkerhedsspecialist. Vi leverer og supporterer sikkerhedsløsninger til over 500 lokationer globalt og har siden 1997 hjulpet private og offentlige virksomheder med at håndtere risici, imødekomme forandringer og understøtte en fleksibel vækst. Vores dybdegående tekniske ekspertise og brancheerfaring samt en omfattende produktportefølje og dokumenterede resultater gør Dubex til den ideelle samarbejdspartner for it-afdelinger, der ønsker at bidrage til virksomhedens succes. Managing risk. Enabling growth. Læs mere på www.dubex.dk.

www.dubex.dk

Pressekontakt
Dorthe H. Gyldenkærne
20 18 18 81

Dubex
Gyngemose Parkvej 50
2860 Søborg
Danmark

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.