CULT bliver hovedsponsor for Danmarks mest vindende cykelhold

CULT har indgået en aftale med Skelde Cycling, der står bag Danmarks mest vindende cykelhold og vandt DM i 2012 under Glud & Marstrand-LRØ. Holdet skal fremover køre under navnet Team CULT Energy.

CULT kan med stolthed meddele, at man har indgået en aftale om et hovedsponsorat med Skelde Cycling, der betyder at Danmarks førende kontinentalhold fra 1. januar 2013 skal køre under navnet Team CULT Energy. CULT har længe haft tanker om at gå ind i et stort projekt i sportens verden, og man er helt sikker på, at man har fundet den ideelle samarbejdspartner: 

”Det her samarbejde er et utroligt godt match på rigtigt mange områder. CULT og Skelde Cycling har et fælles værdigrundlag. Det gælder vindermentaliteten, men også sammenholdet og villigheden til at køre den ekstra kilometer for holdkammeraten.” fortæller Brian Sørensen, grundlægger af CULT.

CULT ser store muligheder i samarbejdet
Udover de fælles værdier, ser CULT også andre muligheder i forbindelse med samarbejdet, som kan være med til at understøtte og udvikle virksomhedens forretninger:

”Hos CULT ser vi store muligheder i netop det her samarbejde. Cykelsporten har en stor interesse hos den danske befolkning, og man når ud til en masse mennesker ved at gå ind i denne verden. Det vil også gavne vores eksportaktiviteter, hvor Team CULT Energy kan være med til at understøtte den satsning, CULT laver. Jeg tror helt sikkert også, det vil åbne nogle døre for os i udlandet, da det danske talenthold er kendt for et stærkt løbsprogram i blandt andet Holland, Tyskland, Frankrig, Belgien og Luxembourg. Udover elitecykelholdet, står Skelde Cycling også bag et cyklende erhvervsnetværk, som fremover skal køre under CULTs logo. På den måde rammer vi et bredere segment end hidtil.” tilføjer Lars Klausen, CEO hos CULT.

Stærkt sportsbrand med højt kvalitetsniveau
Aftalen markerer også et nyt stort skridt i det østjyske cykelholds nøje planlagte vækststrategi, der med det nye samarbejde får sikret et solidt fundament for den fortsatte udvikling af sit talentkoncept. I år kunne holdet sende den blot 21-årige tredobbelte danmarksmester, Sebastian Lander, videre til BMC Racing Team. Direktør for Skelde Cycling og manager for Team CULT Energy, Christa Skelde, udtaler om den nye samarbejdsaftale:

”Aftalen med CULT viser, at det nu er lykkedes os at skabe et stærkt sportsbrand baseret på gode, sunde kerneværdier og med et højt kvalitetsniveau. Vi har gennem længere tid udviklet vores koncept og har særligt de sidste to sæsoner vist, at vi med ganske få midler kan udrette rigtigt meget. Vi ser mange gode synergier i at eksponere os med et stærkt brand, der ligesom os kender til den lilles kamp mod de store- en kamp, vi i høj grad tog op ved DM i år, hvor vi jo blev henholdsvis nr. 1,3 og 4. Vi er meget glade for samarbejdet og ser frem til i endnu højere grad at markere os på både den danske og europæiske cykelscene – nu under mottoet Good energy always wins.”

For yderligere oplysninger, kontakt:
Mikael Sørensen, CULT, 4199 0492
Christa Skelde, direktør i Skelde Cycling, 3013 6326

http://www.teamCULTenergy.com

Pressekontakt
Mikael Sørensen
41990492

CULT A/S
Sindalsvej 5
8240 Risskov
Danmark


Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.