Sådan uddanner vi dygtige iværksættere

Gate to Create har lanceret “Råb Op!” kampagnen, der giver dig mulighed for at få din stemme hørt i debatten om innovation og iværksætteri i uddannelserne.

Den 6. November afholdes Studentertopmødet 2012 arrangeret af Gate to Create i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise.

Dette event er de studerendes mulighed for at få deres stemme hørt i debatten om innovation og entreprenørskab i undervisning og uddannelse.

Op til studentertopmødet har vi lanceret en landsdækkende online kampagne, der skal indsamle ideer og diskussionspunkter til selve topmødet. Kampagnen løber frem starten af november, og er åben for alle der har vil give deres mening til kende.

Det hele finder sted på Facebook, hvor alle kan deltage gennem dette link: “https://apps.facebook.com/wedecide/gatetocreate

Kampagnen giver dig mulighed for at:
1) Oprette en ny idé.
2) Støtte eksisterende ideér.
3) Hjælpe med at udvikle eksisterende ideér.

Resultaterne fra “Råb Op!” vil indgå som diskussionsmateriale til en paneldebat på selve Studentertopmødet, og skabe grundlaget for de ideer der skal diskuteres i løbet af dagen.
Efter studentertopmødet præsenteres konkrete foreslag på Danish Entrepreneurship award der afholdes i Fredericia i uge 46, Entrepreneurship Week, og der søges om foretræde i Folketingets udvalg.

Kampagnen er ikke kun for studerende, men alle der har ideer til hvordan vi kan gøre vores uddannelser bedre til at uddanne iværksættere. Så hvis du har en holdning eller vil hjælpe med at udvikle ideer så gå ind på http://raabop.dk/ og klik på “Deltag i idekonkurrencen 2012”

Video 1 – Workshop på Kongevejens Skole: https://vimeo.com/51071641
Video 2 – Workshop på Hummeltofteskolen: https://vimeo.com/51309355

Pressekontakt
Dan Nielsen
31430331

Gate to Create
Howitzvej 60, 1. sal
2000 Frederiksberg
Danmark

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.