Rockwools store succes i Rusland hædres

Direktøren for Rockwool Russia Group, Nick Vince, modtog mandag aften Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje i forbindelse med Kronprinsesse Marys officielle besøg i Sankt Petersborg.

Rockwool Russia Groups mangeårige direktør, Nick Vince, fik mandag d. 8. oktober overrakt Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje ved en officiel middag i forbindelse med Kronprinsessens besøg i Sankt Petersborg. Det er den danske generalkonsul i Sankt Petersborg, der har indstillet Rockwool Russia til den fornemme pris, der anerkender den store eksportsucces som virksomheden har haft i landet. 

Rockwool Russia har været repræsenteret i Rusland i mere end 30 år, og er et af de danske selskaber, der har lavet de største investeringer i landet. Alene i 2010 og 2011 investerede selskabet 200 mio. dollars i udviklingen af deres fabrikker i Rusland.

Nick Vince, der oprindelig kommer fra Storbritannien, har været ansat i selskabet siden 1990 og har gennem årene arbejdet i flere af Rockwools udenlandske afdelinger. Siden 2007 har han været direktør for Rockwool Russia og har derved stået i spidsen for den utrolige fremgang, selskabet har haft i denne region, der inkluderer Hviderusland, Ukraine, Kasakhstan og Moldova. Salg og produktionen i landet er stadigt stigende og Rockwool Russia åbnede i starten af 2012 deres fjerde fabrik i landet for at imødekomme efterspørgslen på produkterne.

Rockwool Russia har derfor været medvirkende til, at Rockwoolkoncernens knowhow og produkter anerkendes i Rusland som gode løsninger, først og fremmest inden for isolering, men nu også inden for loftsplader. Den russiske del af selskabet har skabt god basis for langtidsholdbar vækst i Rusland samt opnået at blive et attraktivt firma for dygtige russiske medarbejdere, og tæller nu over 1.200 af slagsen.

Rockwool Russia står således i dag som et flot ikon for eksport af og investering i dansk knowhow og produktudvikling.

Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje forvaltes af en komité bestående af HKH Prins Henrik, fire repræsentanter udpeget af Eksportforeningens forretningsudvalg og en repræsentant fra Udenrigsministeriet. Med hæderen har Rockwool fået tildelt en medalje, et diplom og retten til at bruge hædersprisens logo og navn.
For mere information om Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje: www.exportaward.dk

Billedtekst: HKH Kronprinsesse Mary overrækker prisen til Nick Vince, Direktør for Rockwool Russia Group
Billedtekst: Nick Vince, Direktør for Rockwool Russia Group
Billedtekst: Nick Vince taler med HKH Kronprinsesse Mary efter overrækkelsen

http://www.exportaward.dk

Pressekontakt
Sebastian Schwarz
8720 4561

Eksportforeningen
Glarmestervej 20 A
8600 Silkeborg
Danmark

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.