Det våde sommervejr tvinger detailhandlen til tidligt udsalg

sorel-logoIkke nok med at den finansielle krise har været hård for de danske tøj og skobutikker, frygter man nu også landet over, at brænde inde med store mængder af sommersko og -tøj der ikke kan sælges på grund, af den våde og kolde sommer Danmark oplever for tiden.

Hvor man på denne tid af året normalt springer i den lette garderobe, har denne sommers rekorddårlige vejr haft en meget kedelig indvirkning på dele af den danske detailhandel. Salget gik mere eller mindre som forventet i marts og april måned, men siden da, har det næsten været umuligt at få sommermodellerne over disken. Resultatet er, at butikker landet over har startet udsalgsperioden langt tidligere end normalt.

”Vi oplever normalt en god efterspøgelse på vores sommerkollektion, men i år er tilbagemeldingen fra detailbutikkerne, at danskerne har opgivet sandaler og lette sommersko til fordel for de mere regnbestandige modeller. Heldigvis har vi en årelang tradition for at satse på lækkert og praktisk fodtøj til enhver årstid, så det har ikke ramt vores mærke så hårdt som andre,” forklarer Martin Meyer fra sko- og støvlemærket Sorel.

Tidligt udsalg
Som mange sikkert har bemærket når de tager en gåtur på landets hovedstrøg, er der allerede mange steder fuld gang i udsalget, der på en normal sommer ellers ville være gået i gang, langt senere.

”Da vejrprognoserne begyndte, at indikerer at der slet ikke vil komme sommer i år, valgte en del af vores forhandlere at starte udsalget. Så hvis vejret ikke er til en tur på stranden så var det måske en ide at tage på tilbudsjagt i stedet,” lyder det fra Martin Meyer der i øvrigt gerne vil gøre opmærksom på at Sorel har det perfekte fodtøj, også til denne slags vejr.

Designet til vandpytte-hop
Er du en modebevidst kvinde, kan du nu se frem til bygerne med spænding og glæde. Tivoli Rain er en letvægts og sprælsk version, af Sorel’s Tivoli vinterstøvle. Den iøjnefaldende støvle, er designet til en seriøs gang vandpytte-hop, uden at det føles klodset.

Tivoli Rain er en lav regnstøvle med snørebånd, der med sine pangfarver appellerer til en bytur i regnvejr. Den vandtætte overdel, er forstærket af skinnende laklæder. Foret er polkaprikket, og Sorel har endda inkluderet et par ekstra polkaprikkede snørebånd, hvis du skulle føle at en grå og regnfyldt sommerdag trænger til lidt mere spræl.

Nærmeste forhandler anvises på telefon: 808 808 29

http://www.columbia.com

Pressekontakt
Simon Drost
+45 29 73 40 03

Sorel
Holmensvej 5
3600 Frederikssund
Danmark

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.