IBM sætter scenen for en ny æra for IT-infrastruktur

Systemer med integreret ekspertise kan ved hjælp af indbygget erfaring og designbaseret integrering af hardware og software, fundamentalt ændre styringen af IT-infrastruktur fremover.

IBM annoncerer i dag et afgørende skridt mod en ny og mere enkel vision for IT-infrastruktur med introduktionen a en ny familie af integrerede systemer. Denne nye familie er den første med integreret ekspertise baseret på IBM’s erfaringer gennem årtier med IT-drift og konsulentarbejde for titusinder af kunder i 170 lande.

IBM introducerer en helt ny familie af systemer med integreret ekspertise. Systemer med integreret ekspertise kan ved hjælp af indbygget erfaring og designbaseret integrering af hardware og software, fundamentalt ændre styringen af IT infrastruktur fremover. Systemerne revolutionerer ikke kun selve driften, det er hele virksomheden, som med det samme kan få adgang til den samlede viden fra tusindvis af implementeringer og mange, mange års erfaringer.

IBM’s nye familie af systemer med integreret ekspertise, der går under betegnelsen IBM PureSystems, er resultatet af en milliardinvestering i forskning og udvikling og omfattende opkøb gennem de sidste år. Alt sammen for at kunne tage dette hidtil usete skridt i retning mod at kunne integrere samtlige IT-elementer – både fysiske og virtuelle. Den nye systemfamilie tilbyder kunderne et alternativ til den hidtidige måde at drive IT på, hvor en række forskellige og ikke-integrerede systemer kræver betydelige ressourcer for at etablere og vedligeholde.

http://www.ibm.dk

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.