Randrusianer startet i lære hos Euromaster i Hobro

Medierne fortæller igen og igen om manglen på praktikpladser. Hos dækkæden Euromaster anser man imidlertid lærlinge som et stort aktiv, og randrusianeren Daniel Østergaard er netop startet i mekanikerlære på centret i Hobro.

Der er travlt hos Euromasters dæk- og autocenter på Erhvervsparken i Hobro. For kort tid siden ansatte man den erfarne automekaniker Leif Nielsen, og nu udvides medarbejderstaben atter. Denne gang med 29-årige Daniel Østergaard fra Randers, der netop er startet i lære som mekaniker. – Jeg er uddannet industrioperatør, men kan godt lide at skrue og har altid været tiltrukket af biler og mekanik. Derfor greb jeg straks chancen, da jeg fik tilbudt praktikpladsen hos Euromaster, siger lærlingen.

Centerleder Peter Hald fortæller, at Daniel Østergaards forudgående virksomhedspraktikophold på dækcentret har ført til lærlingepladsen. – Den måned, hvor Daniel var i virksomhedspraktik, oplevede vi ham som en serviceminded og dygtig fyr, som passer godt ind i teamet. Jeg husker selv fra min lærlingetid, hvor svært det er at finde en praktikplads. Vi anser lærlinge som et stort aktiv og vil gerne yde et bidrag til at afhjælpe den store mangel på praktikpladser. Samtidig får vi på den måde nogle dygtige folk ind, som kommer til at kende Euromaster godt, og som måske endda har lyst til at blive efter endt læretid, siger han.

Individuel dækrådgivning

Daniel Østergaard opfatter kundekontakten som det allermest attraktive ved at være lærling hos et dækcenter. – Jeg er især glad for at lære mere om dæksikkerhed og vejgreb. Et specialiseret dækcenters styrke ligger i det brede udvalg og den store viden. Dermed kan vi rådgive om den optimale løsning i forhold til kundens individuelle kørselsmønster.

Men hvad har givet Daniel Østergaard lyst til at blive lærling hos netop Euromaster? – Det er en moderne virksomhed med fokus på sikkerhed og medarbejdertrivsel. Et godt eksempel er de forskellige kurser og andre tiltag, som løbende afvikles for at opkvalificere personalet. Det adskiller Euromaster fra de virksomheder i branchen, der ikke specialiserer sig i dæk, siger lærlingen. Samtidig lægger han vægt på, at man hos Euromaster er meget alsidig. – Vi arbejder med dæk til både personvogne, lastbiler, busser, motorcykler, landbrugsmaskiner og entreprenørmateriel, fortæller han.

Forventer vækst på autoservice

Euromaster i Hobro tilbyder ud over dæk også autoreparation og -service. Et område, hvor der ifølge centerleder Peter Hald findes et stort potentiale. – Flere og flere får øjnene op for, at vi servicerer biler på lige fod med autoriserede værksteder og til noget lavere priser, hvilket har givet mange nye kunder. Han vurderer, at den tendens vil fortsætte fremover, og centret har netop foretaget en række investeringer i nyt udstyr.

– Vi tilbyder alle former for autoreparation og fejlfinding samt skift af bl.a. bremser, batterier, olie og støddæmpere. Desuden er vi godkendt til at udføre serviceeftersyn på lige fod med mærkeværkstederne. Hos os kan man både spare penge og beholde sin nyvognsgaranti, lover centerlederen.

Fakta

Euromaster er europæisk markedsleder inden for dæk og dækserviceløsninger. I Danmark har kæden 40 servicecentre og ca. 210 ansatte. Nærmeste center anvises på tlf. 87 28 28 28 og på www.euromaster.dk.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.