Erhvervsnetværket GLOBAL-Network holder rentabiliteten i København V høj.

En mulighed for at udvide sin kundekreds og leverandørsamarbejde på, er at netværke. Morgennetværksgruppen i København V har udviklet sig til at blive en succes for de lokale erhvervsdrivende i området.

Poul Sørensen, som er mødeleder for GLOBAL-Networks gruppe i København V er glad for at de travle erhvervsledere, som er aktivt deltagende i gruppen, får så mange nye kunder ud af deres deltagelse i erhvervsnetværket.

GLOBAL-Network har i de sidste 5 år udviklet sig fra at være en lille spiller på det danske netværksmarked, til at være et af de danske netværk med flest netværksgrupper. Det giver de lokale erhvervsdrivende mulighed for at udvikle deres virksomhed lokalt, regionalt og nationalt. Man kan nemt finde en gruppe på www.GLOBAL-Network.com/grupper.html for at netværke.

Poul Sørensen: ”Udover at være mødeleder har jeg oplevet at gruppens kundekontakter har udvidet min forretning betragteligt, både med kunder og leverandørkontakter”

“Det er en god og blivende udvikling København V har været igennem, og takket være vores engagerede deltagere har netværksgruppen gjort det muligt at udvide netværket til deltagernes fordel over de sidste 4 år så de tjener penge. GLOBAL-Networks mange deltagere får værdi i netværksgruppen og når gæster inviteres til, udvikler gruppen sig med højere udbytte til fordel for både faste deltagere og inviterede gæster.” Udtaler Jan Brøgger, partner i GLOBAL–Network og forsætter ”GLOBAL–Network er et gennemprøvet koncept med en masse værktøjer, hvor præsentation og kundegenerering skaber rammerne. Det stiller GLOBAL-Network til rådighed men det handler om mennesker hvor folk mødes så de får kendskab til mulige opgaver og leverandører. Så gør det jo ikke noget at mødelederen Poul Sørensen der er lokal erhvervsdrivende har et drive udover det sædvanlige.”

GLOBAL–Network i København V gruppen har fast møde Fredag i Lige uger kl. 8.00 på Restaurant SAXO , Istedgade 10 1652 København V alle der er interesseret i at deltage som gæst er velkommen til at kontakte Poul Sørensen

Tilmelding er nødvendig. enten på telefon 40142435 eller ps@GLOBAL-Network.com

Om GLOBAL-Network
GLOBAL-Network er Danmarks hurtigst voksende erhvervs- og salgsnetværk, der henvender sig til alle mennesker, der har interesse i at skabe mere værdi i sin virksomhed. Deltagerne i GLOBAL-Network skaber nye forretningsforbindelser, hvor de anbefaler hinanden til potentielle kunder, styrker hinandens faglige kompetencer og deler viden i en frisk tone. GLOBAL-Network har en klar strategi om at blive det førende erhvervs- og salgsnetværk i Danmark til fordel for medlemmerne.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.