En opdateret apotekerklassiker til den tørre vinterhud

Når vintrene starter med at bide, er det værd at huske på at beskytte sin hud.

Pierre Fabre, der selv er apoteker i Castres i Sydfrankrig, har opdateret klassikeren Cold Cream, der oprindeligt stammer tilbage fra de gamle grækere og har været kendt og elsket op gennem historien. Navnet skyldes cremens kølende virkning på huden.

Tidligere blandede apotekerne selv bl.a. bivoks, paraffin, mandelolie og rosenvand til cremen. Pierre Fabre erstattede rosenvandet med Avène Termalkildevand for at tilføre ekstra pleje og har udviklet en hel serie af ansigtscreme, læbepomade, håndcreme og bodylotion.

Avène Cold Cream Håndcreme er perfekt til pleje og beskyttelse af hænderne i det tørre vintervejr. Den indeholder sukralfat, der virker helende og glycerin, der binder fugt og virker blødgørende. Håndcremen er vandafvisende og har en langtidsvirkende effekt – holder op til 10 gange vask af hænderne.

Avène Cold Cream Body lotion er let og lækker pleje til tør hud. Et højt indhold af Avène Termalkildevand virker beroligende og fugtgivende, mens sesam-, tidsel- og kokosolie genskaber hudens balance og sikrer en blød og smidig hud. Nem at anvende – absorberes hurtigt – dufter skønt.

http://www.apotekernes.dk

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.