Tårn på 16 etager skaber plads til 600 forskere

Overborgmester Frank Jensen har besøgt Panum Instituttet der arbejder med et udviklingsprojekt som skaber plads til mange nye forskere og studerende indenfor lægevidenskaben.

Panum-tårnet: Overborgmester Frank Jensen lagde vejen forbi Panum-instituttet på Blegdamsvej for at få en orientering om de store udbygningsplaner for instituttet. Fire nye bygninger og et tårn på 16 etager skal skabe rammen om 600 forskere og medarbejdere. Samtidigt skal projektet åbne det noget lukkede Panum-byggeri mod byen i form af nye og let tilgængelige arealer. Udbygningen af Panum er kommet i stand efter en donation på 600 mill. kr. fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Det er den største donation fra Fonden siden Operaen.

Foto viser fra venstre direktør Henrik Tvarnø fra A.P. Møller Mærsk A/S, dekan Ulla Wewer, overborgmester Frank Jensen og professor Søren-Peter Olesen. Billedet er taget på Panums afdeling for hjerte- og kredsløbsforskning.

For yderligere information kontakt venligst
Konsulenthuset Gunbak – www.gunbak.dk

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.