Konference om sociale medier og internetmarkedsføring i Reykjavik

rimcDen årlige konference om sociale medier og internetmarkedsføring – Reykjavik Internet Marketing Conference (RIMC) – vil blive afholdt den 11. marts 2011 i Smaralind Business Centre. RIMC er et essentielt netværksværktøj for markedsførings- og reklameentusiaster, webredaktører, salgs- og markedsføringschefer samt direktører for små og store virksomheder.

Under konferencen vil internationale talere inden for medier og markedsføring kaste lys over en række problemstillinger, som markedsføringsfolk står over for i dag. Disse eksperter kommer fra kendte virksomheder som Facebook, AOL, Yahoo! UK, Wall Street Journal, SAP og Hotels.com. Alle forelæsninger vil blive gennemført og præsenteret på engelsk.

Dette års talere omfatter: Rich Kelly, Facebook, Head of Mid Market Sales EMEA; Alex Bennert, Cindy Krum, forfatter og adm. dir. for Rank Mobile; Liana “Li” Evans, medstifter/adm. dir. for LiBeck Integrated Marketing, Wall Street Journal, Chief Search Strategist; David Main, Dominion Marine, Head of Search Marketing; Rand Fishkin, adm. dir./medstifter, SEOmoz; Oscar Carreras, Hotels.com, SEO Manager; Simon Heseltine, AOL Inc., Principal Marketing Manager News & Information Division; Alain Heureux, bestyrelsesformand/adm. dir., IAB Europe samt Preston Carey, Yandex, Business Development Manager USA/EU.

I årenes løb har arrangementet i gennemsnit tiltrukket 250 personer. RIMC afholdes i 2011 for ottende gang og bliver den største og mest succesrige internetmarkedsføringskonference i Island nogensinde.

Tidligere talere omfatter: Chris Sherman, Search Engine Land; Bill Hunt, IBM; Shari Thurow, Omni Marketing; Anne Kennedy, Beyond Ink; Mark Killingley, NFL; Sion Portman, NIKE; Ben Chapman, BBC; Adam Lasnik, Google; Mel Carson, Microsoft; Andy Atkins Kruger, WebCertain og Dennis Mortensen, Yahoo Analytics for blot at nævne nogle få.

I forbindelse med RIMC-konferencen vil der blive afholdt RIMC EXPO, hvor en lang række virksomheder udstiller deres produkter og tjenester inden for reklame, PR og internet. Dette weekendarrangement giver fremragende muligheder for P2P-netværksarbejde og for at få indblik i den seneste udvikling inden for markedsføring og reklame. RIMC EXPO 2010 havde mellem 12.000 og 15.000 deltagende i løbet af en weekend.

Hvis du vil vide mere om RIMC 2011, kan du gå ind på www.rimc.is/en

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.