Icelandair tilbyder nordiske rejsende transatlantiske fly til Canada

icelandairI samarbejde med Alaska Airlines tilbyder Icelandair i sommer rejsende fra de nordiske lande tilslutningsfly til Canada fra Seattle-Tacoma International Airport i Seattle.

Islands førende flyselskab, Icelandair, har meddelt, at man nu tilbyder rejsende fra de nordiske lande tilslutningsfly til de canadiske byer Victoria, Vancouver, Kelowna, Calgary og Edmonton. Disse bekvemme forbindelser afgår fra Seattle-Tacoma International Airport i Seattle, Washington, USA.

“Vi glæder os til samarbejdet med Seattle-Tacoma International Airport om at betjene alle, der rejser vestpå, samt det store nordiske befolkningsislæt langs Stillehavets nordvestlige kyst,” udtalte Thorsteinn Egillsson, Icelandair, The Americas.

Icelandair tilbyder fire nonstop-fly fra Keflavik International Airport i Island til Seattle. Flyene afgår tirsdag, torsdag, lørdag og søndag med afgang fra Keflavik klokken 16.30.

Icelandair tilbyder endvidere fly retur fra Seattle til Keflavik International Airport med forbindelse til København, Oslo, Stockholm, Helsinki, Paris, Amsterdam, Frankfurt og London, hvilket giver forbindelser fra Seattle til Norden og Europa, der er fire timer hurtigere, end det er muligt via andre europæiske knudepunkter.

Derudover har Icelandair indgået en ny codeshare-aftale med både Alaska Airlines og Horizon Air, som blandt andet omfatter gensidigt partnerskab om flypoint. Denne codeshare-aftale gør det muligt for Icelandair at sætte sin kode på en række fly betjent af Alaska Airlines og Horizon Air. Partnerskabet om flypoint, der efter planen indledes til efteråret, gør det muligt for medlemmer af Alaska Airlines’ Mileage Plan at optjene og indløse point på Icelandairs ruter mellem Seattle og Island og til resten af Europa.

“Det er Alaska Airlines og Horizon Air en fornøjelse at byde Icelandair velkommen som deres nyeste partner om Mileage point og codeshare,” sagde Alaska Airlines’ direktør for kundeloyalitets- og markedsføringsprogrammer, Rick Rasmussen. “Icelandair tilbyder billige og bekvemme muligheder for vores kunder til at optjene og indløse flypoint for rejser til Island og videre via deres gode forbindelser til populære europæiske destinationer.”

Flyselskabet har fortsat fly til Island fra Boston, New York-JFK, Minneapolis/St. Paul (sæsonbestemt), Orlando Sanford (sæsonbestemt), Halifax (sæsonbestemt) og Toronto (sæsonbestemt). Via Icelandairs knudepunkt i Keflavik International Airport er der forbindelse til 18 destinationer i Norden (bl.a. København, Oslo, Stavanger og Stockholm), Storbritannien (bl.a. London, Manchester) og resten af Europa (bl.a. Amsterdam, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, München og Paris).

For flere oplysninger om tilslutningsfly til Canada og direkte fly til Seattle fra Norden, besøg www.icelandair.dk

Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.