Icelandair annoncerer direkte fly fra Seattle til Reykjavik

icelandair_seattleIcelandair har for nylig meddelt, at man vil tilbyde et nyt direkte fly til og fra Seattle i USA og Reykjavik i Island som led i sin sommertidsplan.

Islands førende flyselskab, Icelandair, vil tilbyde fire direkte fly om ugen, der afgår fra Seattles Seattle-Tacoma International Airport (SEA) klokken 16.30 og ankommer til Keflavik International Airport klokken 06.45 den følgende morgen. Disse fly med planlagt afgang tirsdage, torsdage, lørdage og søndage vil have forbindelser til København, Oslo, Stockholm og London og tilbyder op til fire timer kortere flyvetider fra Seattle til Skandinavien, end det er muligt via andre europæiske knudepunkter. Fly til Helsinki, Frankfurt, Amsterdam og Paris vil også være tilgængelige via Reykjavik. Tilslutningsfly, der returnerer via Reykjavik, ankommer til Seattle klokken 17.45.

“Icelandair er glade for nu at tilbyde endnu flere valgmuligheder til Europas mest populære destinationer fra Seattle,” udtalte Thorstein Egilsson, General Manager for Nord- og Sydamerika. “Vi ser også frem til at samarbejde med Seattle-Tacoma International Airport om at betjene alle, der rejser vestpå, herunder den store skandinaviske befolkning i det nordvestlige Stillehavsområde.”

Derudover har Icelandair indgået en ny codeshare-aftale med både Alaska Airlines og Horizon Air, som vil omfatte et gensidigt frequent flyer-partnerskab. Denne codeshare-aftale vil gøre det muligt for Icelandair at placere sin kode på udvalgte Alaska Airlines og Horizon Air flyvninger. Frequent flyer-partnerskabet, der efter planen skal lanceres dette efterår, giver Alaska Airlines Mileage Plan-medlemmer mulighed for at optjene og indløse miles på Icelandair-flyvninger mellem Seattle og Island og i hele Europa.

“Alaska Airlines og Horizon Air er glade for at byde Icelandair velkommen som sin nyeste Mileage Plan- og codeshare-partner,” sagde Rick Rasmussen, Alaska Airlines’ direktør for kundeloyalitet og marketing-programmer. “Icelandair tilbyder overkommelige og bekvemme løsninger, hvor vores kunder kan optjene eller indløse miles for rejser til Island og videre via deres enkle forbindelser til populære destinationer i Europa.”

Icelandair vil i samarbejde med Alaska Airlines desuden tilbyde videre flyforbindelser til byerne Victoria, Vancouver, Kelowna, Calgary og Edmonton for rejsende til Canada.

Derudover vil Icelandair fortsat tilbyde afgange til Island fra Boston, New York-JFK, Minneapolis/St. Paul (sæsonbestemt), Orlando Sanford (sæsonbestemt), Halifax (sæsonbestemt) og Toronto (sæsonbestemt). Via Icelandairs knudepunkt i Reykjavik er der mulighed for at rejse videre til 18 destinationer i Skandinavien (herunder København, Oslo, Stavanger og Stockholm), Storbritannien (herunder London og Manchester) og det europæiske kontinent (herunder Amsterdam, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, München og Paris).

For mere information om Icelandairs direkte fly fra Seattle til Reykjavik, besøg www.icelandair.dk

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.