Lonely Planet: Island er sommerferiens hotteste destination

iceland-lonelyplanetDen førende globale rejseguide, Lonely Planet, annoncerede for nylig, at Island var et af sommerens hotteste rejsemål i august. Lonely Planet tilskynder rejsende til at besøge ildens og isens land, da “der virkelig aldrig har været et bedre tidspunkt” til at rejse dertil. Det skyldes, at valutakursen er gunstig for besøgende, at priserne er lavere end nogensinde, og at fly til Island er tilbage på et normalt niveau, efter ophøret af udbruddet i vulkanen Eyjafjallajökull.

Ved udgangen af sidste år lå Island placeret i top ti over lande, hvor man får meget for pengene, i Lonely Planets femte årlige oversigt over verdens bedste destinationer for det kommende år. Men denne nye anbefaling kommer fra januarudgaven af Lonely Planets månedlige magasin, som udråbte Island til et af de “Perfekte rejsemål i 2010”.

Lonely Planet anbefaler især Islands hovedstad, Reykjavik, og beskriver byen som det perfekte sted for dem, der ønsker at nyde “endeløse” sommeraftener. Rejseguiden fremhæver også Islands fantastiske sommervejr og forklarer, hvordan landet blomstrer efter at have ligget i vinterdvale halvdelen af året.

Det gode vejr gør vejene ind i landet, der normalt er lukket om vinteren, farbare – Lonely Planet anbefaler en køretur til de varme kilder og de pastelfarvede bjerge i Landmannalaugar, et geotermisk område i det sydlige højland, eller en sejltur, hvor man kan se tusindvis af søpapegøjer flyve rundt om de storslåede Vestmannaeyjarøer ud for sydkysten.

Lonely Planet er verdens største rejseguide og udgiver af digitale medier. De har udgivet over 500 titler på otte forskellige sprog og sælger årligt seks millioner guidebøger og producerer tv-programmer, et tidsskrift, mobiltelefonapplikationer og websteder.

For yderligere information om ferier på Island og fly til Island, besøg www.icelandair.dk

(Photo: Oli Kristinn http://www.flickr.com/olafur)

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.