Fly til Island — en nydelse med Icelandair

icelandair_runwayIslands førende flyselskab, Icelandair, har indført meget nyt i flyene for at gøre fly til Island en større nydelse for gæsterne til sommer.

Icelandair har indført en ny kabine med tre klasser der har interaktive underholdningssystemer indbygget i sædernes nakkestøtter. Systemerne omfatter et stort antal blockbuster-film, islandske dokumentarfilm, videospil og tv-favoritter. Samtidig med at Icelandair har sørget for større nydelse i sine flykabiner, garanterer det en sikker og behagelig rejse.

Icelandair vil også give sine kunder en enestående „islandsk oplevelse“ og er stolt af at tilbyde gæster fra andre lande en fornemmelse af Island og dets særlige træk om bord på flyet — en oplevelse som ikke fås hos noget andet flyselskab.

Icelandair er et af Islands ældste selskaber og har forbundet omverdenen med Island i over 70 år. Selskabet har fly fra alle nordiske lande til Island og har også videre forbindelse til destinationer som Boston, New York og Seattle.

For flere oplysninger om fly til Island med Icelandair, besøg www.icelandair.dk

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.